Hesabım
    "In The Know" Fragman: Stop-Motion Diziye Gerçek Yıldızlar Konuk Oluyor

    Peacock'ın yeni dizisi "In The Know"un stop-motion karakterleri gerçek yıldızları ağırlıyor.

    Peacock, stop-motion animasyon ile gerçek ünlülerin röportajlarını birleştiren yetişkinlere yönelik animasyon dizisi "In The Know"un ilk fragmanını yayınladı.

    24 Ocak'ta yayınlanmaya başlayacak dizi, Zach Woods, Brandon Gardner ve Mike Judge tarafından yaratıldı ve dizinin orijinal karakterlerinin hepsi stop-motion olarak izleyici karşısına çıkacak.

    Fragmanda, Ulusal Halk Radyosu için yeni bir programa başlayan sunucu Lauren Caspian (seslendiren Woods) tanıtılıyor. Dizi dünyasındaki dinleyiciler ilk başta In The Know'tan hoşlanmamış gibi görünse de Caspian'ın daha sonra hem Mike Tyson hem de Hugh Laurie ile konuştuğu ve muhtemelen felaketle sonuçlanabilecek birçok röportaj için zemin hazırladığı görülüyor.

    Caspian'ın gösterisini başarılı bir projeye dönüştürüp dönüştüremeyeceğini, dünyanın In The Know'un sunduğu şeyleri reddedip reddedemeyeceğini zaman gösterecek. Bu arada dizi etkileyici bir konuk listesi oluşturmayı başardı.

    Şu anda "Stranger Things"in son sezonunun çekimleriyle meşgul olan Finn Wolfhard, gösteride yer alan konuklardan biri olacak ve Caspian, çeşitli ünlülerden oluşan bir grupla konuşarak reytinglerini yükseltmek için elinden geleni yapıyor. "Sunrise" gibi hit şarkıların ardındaki başarılı şarkıcı Norah Jones'un yanı sıra Caspian, Jonathan Van Ness, Ken Burns, Nicole Byer gibi birçok ünlü isimle röportaj gerçekleştirecek.

    Animasyon sunucuların gerçek hayattaki konuklarla röportaj yaptığını görmek yaygın olmasa da bu konsept, animasyon karakterlerinin canlı bir ortamda yapımı zor olabilecek şeyleri yapabilmesi sayesinde dizinin birçok seçeneği keşfetmesine, görsel bir komedi tarzı oluşturmasına yardımcı olabilir.

    "In the Know" 24 Ocak'ta Peacock'ta başlıyor! Ocak ayında başlayan diğer yeni diziler için aşağıdaki dosyamıza göz atabilirsiniz...

    Yeni Yıl, Yeni Diziler: Ocak Ayında Başlayan 17 Dizi

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top