Hesabım
    Benny Safdie'den "The Curse" 2. Sezon İçin Olumlu Açıklama!

    Safdie Kardeşlerin resmen ayrıldığını duyuran Benny Safdie gelecek projelerini anlattı.

    Paramount+

    2023'te "Are You There, God? It’s Me, Margaret" ve "Oppenheimer"daki performanslarıyla beğeni toplayan ve başarılı bir karakter oyuncusu olduğunu ispatlayan Benny Safdie, Nathan Fielder ile birlikte yarattığı "The Curse" dizisinin de başarısıyla hem bu yıl hem de sonrasında dikkatle izlenmeyi hak ediyor.

    Safdie, Variety ile gerçekleştirdiği yeni söyleşisinde "The Curse"ün ikinci sezonunun da gelebileceğini ima ederek dizinin hayranları sevindirdi, ancak bu muhtemel yeni sezon yakın zamanda gelmeyecek. "Bu dünyada yaşanacak çok daha fazla eğlence var" diyen Safdie, "Fikirler var ama bunları dünyaya yaymak için kesinlikle çok erken.” dedi. Nathan Fielder ve Emma Stone'un başrollerini paylaştığı "The Curse" ilk sezonunu 12 Ocak'ta tamamlayacak.

    Benny Safdie'nin heyecan uyandıran bir diğer projesi ise MMA şampiyonu Mark Kerr'in hayatını anlatan bir biyografi filmi. A24 yapımı "The Smashing Machine" adlı filmin başrolünü Dwayne Johnson üstlenecek ancak Safdie şu an için bu projeyle ilgili yeni bir şey söyleyemeyeceğini belirtiyor.

    Dwayne Johnson Yeni Filminde Ünlü MMA Dövüşçüsünü Canlandıracak

    Safdie'nin kişisel planında başka TV projeleri de var. Variety'ye HBO için boksla ilgili altı bölümlük senaryolu bir dizisinin hazır olduğunu ancak henüz resmi olarak açıklanmadığını söyledi. Safdie ayrıca yazdığı ve yönetmeyi planladığı başka bir projeden de bahsetti ancak bu konuda gizli kaldı. Ancak Safdie'nin TV formatını sevdiğini söylemek yanlış olmaz.

    Benny Safdie, kardeşi Josh Safide ile birlikte "Uncut Gems", "Good Time" gibi filmleri yönetti ancak artık kardeşiyle yollarını ayırdıklarını söyledi. Josh Safdie'nin Adam Sandler'la birlikte yapacağı yeni Netflix projesinde yer almayacağını ancak aralarında bir anlaşmazlık olmadığını ve prodüksiyon şirketleri Elara Picture'ın hala güçlü olduğunu da vurguladı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top