Hesabım
    Stranger Things'in 5. ve Final Sezonunun Çekimleri Başladı

    Hawkins'de hikaye devam ediyor.

    Netflix

    Netflix, 80'li yılların unutulmaz filmlerine adanmış bir aşk mektubu niteliğindeki Stranger Things'in beşinci ve final sezonunun çekimlerine başladığını duyurdu. Duffer Kardeşler'in imzasını taşıyan dizi ilk olarak, Temmuz 2016'da izleyiciyle buluştu. Hızla popülerlik kazanan yapımın dördüncü sezonu, tek başına tüm dünyada 140,7 milyon saatlik izlenme süresine ulaştı. 80'ler nostaljisiyle dolu olan dizi, o döneme ait popüler kültür ürünlerini tekrar gündeme taşıdı. Yeniden hayat bulan Kate Bush şarkısı "Running Up That Hill", dizinin etkisiyle Spotify'da yüksek dinlenme sayısı elde ederek, 38 yıl sonra ilk kez Billboard Hot 100 listesinde ilk 10'a girmeyi başardı.

    Merakla Beklediğimiz 6 Dizi 2024'ü Pas Geçiyor!

    Dizi, dünya genelinde 70'ten fazla ödül kazanarak; Emmy ödülleri ve Bir Drama Dizisindeki En İyi Oyuncu Kadrosu dalında Screen Actors Guild ödülü de dahil olmak üzere 230'dan fazla ödüle aday gösterildi. Tüm dünyadaki Stranger Things hayranları, Will Byers'ın kaybolduğu gün olan 6 Kasım'ı "Stranger Things Günü" olarak kutluyor.

    En İyi 10 Doğaüstü Dizi

    Beşinci sezon, sevilen hikayeye son verecek; ancak Stranger Things evreni, Londra'da sahnelenen "Stranger Things: The First Shadow" ve henüz adı açıklanmayan bir spin-off animasyon dizisi ile genişlemeye devam edecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    • Merakla Beklediğimiz 6 Dizi 2024'ü Pas Geçiyor!
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top