Hesabım
    Netflix'in Yeni Romantik Dizisi "One Day"den Fragman

    Çok satan romandan uyarlanan dizi, yıllara yayılan bir aşk hikayesini anlatıyor.

    Netflix, David Nichols'un çok satan romanı "Bir Gün"den uyarlanan yeni dizisi "One Day"in ilk fragmanını yayınladı.

    Romanda yıllar boyunca bir araya gelip ayrılan ve sonunda yeniden birbirlerine aşık olan Emma Morley ve Dexter Mayhew karakterleri Ambika Mod ve Leo Woodal tarafından canlandırılıyor. Kitabın 2011 tarihli film uyarlamasındaysa bu karakterlere Anne Hathaway ve Jim Sturgess hayat vermişti.

    Emma ve Dexter, 1988 yılında üniversitedeki ilk tanışmalarının ardından her yıl aynı gün bir araya gelmeyi sürdürürler. Birbirlerinden çok ayrı olan iki genç, birlikte geçirdikleri tek bir günün ardından birbirlerini düşünmeden duramazlar. Yıllar geçtikçe ikisi de bir zamanlar olmayı hayal ettikleri insanlardan çok farklı hayatlar sürmeye başlarlar.

    Yıllar boyunca başka ilişkiler, aileler kurarlar; zaferler, zorluklar ve kalp kırıklıkları yaşarlar ve son derece büyürler, ancak değişmeyen tek şey ne olursa olsun birbirlerine geri dönmeleridir.

    "One Day" Emma ve Dexter'ın 14 yıla yayılan hikayesini 14 bölüm halinde izleyicilere sunacak. Bu romantik hikaye, 14 Şubat Sevgililer Günü'nden hemen önce, 8 Şubat'ta Netflix'te!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top