Hesabım
    Kaitlyn Dever "The Last of Us" 2. Sezona Katıldı

    "No One Will Save You" yıldızı "The Last of Us" kadrosuna dahil oldu.

    .

    Uzun süreli söylentiler nihayet resmileşti: Kaitlyn Dever, HBO'nun "The Last of Us" dizisinin ikinci sezonunda Abigail "Abby" Anderson rolüyle izleyici karşısına çıkacak.

    Pedro Pascal ve Bella Ramsey'nin başrollerinde yer aldığı dizinin yeni sezonu, Naughty Dog'un ödüllü ama tartışmalı "The Last of Us Part II" oyununa dayanacak.

    "Rosaline" ve "Ticket to Paradise" gibi yapımların ardından son olarak Hulu'nun diyalogsuz uzaylı istilası filmi "No One Will Save You"da rol alan Dever, dizinin üçüncü sezonuna yeşil ışık yakılması halinde en az bir, daha büyük olasılıkla iki sezon boyunca etkili bir şekilde var olacak Abby rolünü üstlenecek.

    Oyunlarda yıllarca eğitim almış yetenekli bir asker olan Abby, oldukça kaslı bir yapıya sahip, yirmili yaşlarının başında bir kadındır. HBO'ya göre aynı zamanda, sevdiği kişilerin intikamını ararken siyah-beyaz bir dünya görüşüne de meydan okuyor.

    27 yaşındaki Dever'in, sonunda Bella Ramsey'e giden Ellie rolü için de seçmelere katıldığı bildirildi. Dizinin yaratıcıları Craig Mazin ve Neil Druckmann ortak bir açıklama yaparak şunları söyledi:

    "İkinci sezon için oyuncu seçimi sürecimiz birinci sezonla aynıydı: kaynak materyaldeki karakterlerin ruhlarını somutlaştıran birinci sınıf oyuncular arıyoruz. Hiçbir şey yetenekten daha önemli değil ve Kaitlyn gibi beğenilen bir sanatçının Pedro [Pascal], Bella ve ailemizin geri kalanına katılmasından heyecan duyuyoruz."

    2025 yılında yayınlanacak ikinci sezonunun çekimleri Şubat ortasında Vancouver'da başlayacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top