Hesabım
    Guy Ritchie'nin "The Gentlemen" Dizisinden İlk Fragman

    Yeni dizi 2019 yapımı "The Gentlemen" filmiyle aynı dünyada geçiyor.

    Guy Ritchie'nin 2019 yapımı aynı isimli suç komedisinin Netflix dizisi uyarlaması "The Gentlemen"den tanıtım fragmanı paylaşıldı.

    Dizinin hikayesi "The Gentlemen" filminin dünyasında geçiyor. Ancak, Matthew McConaughey'nin Mickey Pearson karakteri genel konseptte rol oynasa da, filmin karakterleri başrolde değil.

    Sekiz bölümlük dizinin oyuncu kadrosunda Theo James, Ray Winstone, Kaya Scodelario, Daniel Ings, Joely Richardson, Vinnie Jones, Giancarlo Esposito, Chanel Cresswell, Michael Vu, Max Beesley, Jasmine Blackborow, Dar Salim, Pearce Quigley ve Peter Serafinowicz yer alıyor.

    Dizide Eddie Horniman (James) beklenmedik bir şekilde babasının büyük malikanesini miras alır ancak buranın gizli bir esrar imparatorluğunun parçası olduğunu keşfeder. Üstelik Britanya'nın yeraltı suç dünyasından pek çok nahoş karakter, operasyonun bir parçası olmak istiyor.

    Ailesini pençelerinden kurtarmaya kararlı olan Eddie, gangsterleri kendi oyunlarında alt etmeye çalışır. Ancak suçluluk dünyasının içine çekildikçe bundan tat almaya başlar.

    İlk ili bölümün yönetmenliğini üstlenen Ritchie yaratıcı, ortak yazar ve yönetici yapımcı olarak görev yapıyor. Matthew Read de ortak yazarlığı ve yürütücü yapımcılığı üstleniyor. "The Gentlemen"in Mart ayında prömiyer yapması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top