Hesabım
    "The Last of Us" Yaratıcısı Bill ve Frank Spinoff'u Hakkında Konuştu

    Craig Mazin, Bill ve Frank'e odaklanan bir spinoff dizisinin gelip gelmeyeceğine dair kesin açıklamasını yaptı.

    HBO

    "The Last of Us"ın yaratıcısı Craig Mazin, dizinin potansiyel bir spin-off'u geleceğine dair söylentileri yalanladı. Aynı adlı video oyunundan uyarlanan HBO dizisinin ilk sezonu geçen yıl izleyicileri büyüledi, övgü topladı ve Yaratıcı Sanatlar Emmy Ödülleri'nde sekiz ödülü evine götürdü.

    Dizinin ana hikayesinden sapıp Bill (Nick Offerman) ve Frank'in (Murray Bartlett) hikayesinin anlatıldığı 3. bölümü eleştirmenlerden ve izleyicilerden büyük övgü toplamıştı. Spin-off söylentilerinin kaynağı da bu bölüm ancak Deadline'a konuşan Mazin, böyle bir proje olmayacağını belirtti.

    Yaratıcıya Bill ve Frank'in "The Last of Us"a dönmesinin mümkün olup olmadığı sorulduğunda, Mazin, kendisinin ve ekibinin "başardıkları şeyden çok memnun olduklarını" söyledi ve Bill ve Frank'in hikayesine geri dönmeyeceğimizi şu sözlerle ifade etti:

    "Bill ve Frank'le yaptığımız bölümden çok gurur duyuyorum. Artık Bill ve Frank olmayacak. Nick bir ön bölüm hakkında şaka yapıyordu, bu bir tür şakaydı. Elde ettiğimiz sonuçlardan dolayı çok mutluyuz."

    "Long Long Time" adlı 3. bölüm, Nick Offerman'a 75. Primetime Emmy Ödülleri'nde Drama dalında En İyi Erkek Konuk Oyuncu ödülünü kazandırdı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top