Hesabım
    John Wick Yıldızı, Gençliğini Anlatan "The Continental" Dizisini Ağır Eleştirdi

    Ian McShane, John Wick serisinde canlandırdığı Winston karakterinin gençliğini anlatan diziyi ağır eleştirdi.

    Lionsgate

    Lionsgate'in "John Wick" serisini geliştirmek istediğine şüphe yok ancak "The Continental" mini dizisiyle yanlış adım atmış gibi görünüyor.

    Peacock'ta ve Amazon Prime Video'da geçen yılın sonlarında yayınlanan ve 1970'lerde geçen prequel dizisi, Ian McShane'in Winston Scott karakterinin daha genç bir versiyonunu konu alıyordu. Dizide genç Winston'a Colin Woodel hayat verdi.

    John Wick serisinin 4 filmindeki incelemeler harika olsa da, filmdeki önemli oyuncuların hiçbirinin yer almadığı mini dizinin aldığı eleştiriler çok daha karışıktı. Dizi hızla unutulmuş ve çoktan geride kalmışken, Ian McShane Movieweb ile konuştu ve açık sözlü bir eleştiride bulundu:

    "[Diziyi izlemeye] Hiçbir niyetim yok, Keanu'nun [Reeves] ve Chad'in [Stahelski] izlediğini de sanmıyorum. Filmlerimizle alakası yoktu. Bu sadece bir TV şirketinin diziden para kazanması ve [yayınlanma] seçeneğini alması meselesi. Bize hiçbir şey sormadılar, öyleyse neden onu görmekle ilgileneyim ki? Korkarım diziyi yayınlama konusundaki küstahlıkları beni aşıyor, bu yüzden onlara iyi şanslar diliyorum. Sanırım geldi ve gitti, değil mi?"

    Yorumlar, yönetmen Chad Stahelski'nin bu hafta Lionsgate ile gelecekteki tüm "John Wick" yan filmlerini yaratıcı bir şekilde denetlemek ve böylece böyle bir sorunun tekrar yaşanmasını önlemek için genel bir anlaşma yapmasının ardından geldi.

    Len Wiseman'ın yönettiği spin-off filmi “Ballerina” bu yıl Haziran ayında vizyona girecek. Ana de Armas liderliğindeki filmde McShane, Keanu Reeves ve merhum Lance Reddick'in de yer alması nedeniyle, proje serideki kişiler tarafından reddedilme gibi bir sorunla karşılaşmayacaktır.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top