Hesabım
    "Ripley" Teaser: Andrew Scott, İkonik Tom Ripley Rolünde!

    Netflix'in "The Talented Mr. Ripley" uyarlamasından teaser fragman yayınlandı.

    Netflix, Andrew Scott liderliğindeki psikolojik gerilim mini dizisi "Ripley"in teaser fragmanını yayınladı ve uzun zamandır merakla beklenen dizinin 4 Nisan'da prömiyer yapacağını duyurdu.

    Proje, Patricia Highsmith'in ilk Tom Ripley romanı olan "Yetenekli Bay Ripley"den uyarlandı. Aynı roman Antony Minghella tarafından 1999 yılında Matt Damon, Jude Law, Gwyneth Paltrow gibi isimlerle beyaz perdeye uyarlanmıştı.

    2024'ün En Çok Beklenen Dizileri

    Sekiz bölümlük dizide "Fleabag", "Sherlock" ve "All of Us Strangers" yıldızı Andrew Scott, 1960'ların başında New York'a gelen ve serseri oğlunu eve geri dönmeye ikna etmeye çalışmak üzere zengin bir iş adamı tarafından İtalya'ya seyahat etmek üzere tutulan dolandırıcı Tom Ripley'i canlandırıyor. Tom'un işi kabul etmesi, karmaşık bir aldatmaca yaşamına atılan ilk adımdır.

    "Ripley"de Scott'a, Dakota Fanning, Johnny Flynn, Elliot Sumner, Maurizio Lombardi ve Margherita Buy gibi isimler eşlik ediyor. Oscar ödüllü Steven Zaillian (“The Night Of”) baş yapımcılığın yanı sıra ilk sezonun tamamını yazıp yönetti.

    Andrew Scott dizide yapımcı olarak da görev yapıyor. Garrett Basch, Guymon Casady, Ben Forkner, Sharon Levy ve Philipp Keel yönetici yapımcılığı üstleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top