Hesabım
    Bilim Kurgu ve Gizem Dizisi "Constellation"dan İlk Fragman

    Apple TV+ yeni bilim kurgu dizisinin fragmanını yayınladı.

    Apple TV+, başrollerinde Noomi Rapace, Jonathan Banks ve James D'Arcy'nin yer aldığı yeni bilim kurgu - gizem dizisi “Constellation”ın fragmanını yayınladı.

    Peter Harness (Wallander) tarafından yaratılan ve yazılan dizide, Noomi Rapace, uzayda yaşanan bir felaketin ardından Dünya'ya dönen astronot Jo'yu canlandırıyor. Jo geri döndüğünde hayatının önemli parçalarının eksik olduğunu ve her şeyin tam olarak hatırladığı gibi olmadığını keşfeder. Buna pek de aynı olmayan genç kızı da dahildir.

    Aynı zamanda görevdeki gizli bir teknoloji, tüm sorularına cevap olabilecek bir anahtarı barındırıyor olabilir. Uzay yolculuğunun gizli tarihi hakkındaki gerçeği ortaya çıkarmak ve kaybettiği her şeyi kurtarmak için gösterdiği umutsuz arayış, Jo'yu insan psikolojisinin karanlık sınırlarına götürecektir.

    "Constellation"ın oyuncu kadrosunda ayrıca Julian Looman, William Catlett, Barbara Sukowa ile Rosie ve Davina Coleman gibi isimler de yer alıyor. Dizinin bölümleri Michelle MacLaren, Oliver Hirschbiegel ve Joseph Cedar tarafından yönetildi.

    "Constellation" 21 Şubat'ta Apple TV+'ta başlıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top