Hesabım
    Kuvvetli Bir Alkış: Berkun Oya'nın Yeni Netflix Dizisinden İlk Kareler!

    Berkun Oya imzalı "Kuvvetli Bir Alkış" 29 Şubat'ta Netflix'te!

    Netflix

    Netflix, "Bir Başkadır" ve "Cici"nin başarılı yaratıcısı Berkun Oya’nın yeni dizisi "Kuvvetli Bir Alkış"ın yayın tarihini paylaştı. Başrollerinde Aslıhan Gürbüz, Fatih Artman ve Cihat Süvarioğlu’na yer veren mini dizi 29 Şubat'ta Netflix'te!

    “Portakalda vitaminden ibaret olmaya duyulan özlemin hikâyesi”

    "Kuvvetli Bir Alkış"; anne, baba ve çocuktan oluşan bir çekirdek ailenin on yıllara yayılan yolculuğunu, birbirleriyle ve onları çevreleyen toplumla çatışmalarını kendine özgü bir evren yaratarak anlatıyor.

    Netflix

    Çekirdek aile tanımının alışılmış tüm gerekliliklerini tamamlayarak mutlu son finaline ulaşmış gibi görünen bir çift, henüz portakalda vitamin olduğu zamanlara güçlü bir özlemle bağlı olan ve varoluşun doğasını sorgulayan çocuklarının aralarına katılmasıyla birlikte bu sıra dışı hikayenin temelini oluşturuyor.

    Netflix

    Yapımını Krek Film’in üstlendiği dizinin oyuncu kadrosunda aynı zamanda Cengiz Bozkurt, Devrim Yakut, Menderes Samancılar, Nur Sürer gibi sevilen isimler de konuk oyuncu olarak yer alıyor. "Kuvvetli Bir Alkış", 29 Şubat’ta tüm dünya ile aynı anda sadece Netflix’te!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top