Hesabım
    Idris Elba'nın "Hijack" Dizisine 2. Sezon Onayı Çıktı

    Apple TV+ aksiyon dizisi "Hijack"i 2. sezon için yeniledi.

    Apple TV+

    Apple TV+, ilk sezonu geçen yıl yayınlanan "Hijack" dizisinin 2. sezonuna resmen yeşil ışık yaktı ve Idris Elba'nın Sam Nelson rolüyle geri döneceğini doğruladı.

    Neredeyse gerçek zamanlı olarak anlatılan hikaye, korsanlar tarafından kaçırılan bir uçağın Dubai'den Londra'ya giderken yaptığı yedi saatlik yolculukta yaşananları konu alıyor.

    Yetkililer cevaplar için uğraşırken, yetenekli ve deneyimli bir iş müzakerecisi olan Sam Nelson, kimse ölmeden önce durumu dağıtmak için hemen devreye girer, ancak çok geçmeden korsanların planında ilk bakışta göründüğünden daha fazlası olduğunu fark eder.

    Elba, "1. Sezondan sonra izleyicinin yoğun tepkisi beni şaşırttı" dedi. "Yeni durumun Sam Nelson için neyi ortaya çıkardığı çok gizli, ancak sizi temin ederim ki yüksek oktanı geri getireceğiz!"

    Elba ayrıca dizinin yaratıcıları George Kay ve Jim Field Smith'in şirketi Idiotlamp Productions ile birlikte yönetici yapımcılığa geri dönecek. 60Forty Films'ten Jamie Laurenson, Hakan Kousetta ve Tom Nash de yönetici yapımcılığı üstlenecek. Field Smith dizinin baş yönetmeni olarak kadroda yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top