Hesabım
    Netflix, Sürükleyici Dizisi "Kübra"nın 2. Sezonunu Duyurdu!

    Çağatay Ulusoy'un başrolde oynadığı dizinin yeni sezonu Haziran'da geliyor...

    Netflix

    Netflix, başrolünde Çağatay Ulusoy’un yer aldığı, Taylan Biraderler imzalı dizisi "Kübra"nın ikinci sezonunu duyurdu. Yapımcılığını Onur Güvenatam’ın üstlendiği, Afşin Kum’un aynı isme sahip romanından uyarlanan ve sıra dışı hikayesiyle ilk sezonda izleyicide büyük merak uyandıran dizinin ikinci sezonu bu yılın Haziran ayında yayınlanacak.

    "Kübra" Dizi Ekibiyle Konuştuk!

    Olağan dışı ve sürükleyici kurgusu, tercihler ve gerçekler hakkında sorgulayıcı bir bakış açısı ile ekrana gelen Kübra'nın yeni sezon kadrosunda Çağatay Ulusoy’un yanı sıra; Aslıhan Malbora, Ahsen Eroğlu, Nazan Kesal, Cihan Talay, Aytek Şayan, Meriç Rakalar, Deniz Işın, Onur Ünsal, Mehmet Çağrı Çıtanak ve Ahmet Mümtaz Taylan gibi başarılı isimler yer alıyor.

    "Kübra"nın birinci sezon finalinde, Kübra hakkındaki gerçeğin ortaya çıkmasını inancı adına başka bir sınav olarak gören Gökhan’ın asıl mücadelesi şimdi başlamaktadır. Kendisini ‘Semavi’ yapan sarsılmaz inancının ona verdiği güçle aldığı her kararın artık bir bedeli vardır ve yeni sezonda, yeni çıkmazların içinde, sadece düşman bildikleriyle değil, sevdikleriyle hatta kendisiyle de savaşması gerekecektir. Peki Gökhan, Semavi olarak yürümeyi seçtiği yolda, inancının gücüne sahip çıkıp doğru yolu bulmayı amaçlarken, Kübra ona karanlığı aydınlatmasında yardımcı olacak mıdır?

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top