Hesabım
    Mads Mikkelsen'den "Hannibal"ın Geri Dönüşü Hakkında Umut Verici Açıklama

    Mikkelsen ve dizinin yaratıcısı Bryan Fuller, "korku filmi "Dust Bunny" için yeniden bir araya geldi.

    .

    Danimarkalı oyuncu Mads Mikkelsen ve "Hannibal" dizisinin yaratıcısı Bryan Fuller, "Dust Bunny" adlı korku filminin çekimleri için, yakın zamanda Budapeşte'de bir araya geldi.

    Fuller'ın ilk uzun metrajlı yönetmenlik denemesi olan "Dust Bunny" yatağının altındaki bir canavarın tüm ailesini yediğine inanan küçük bir kızı konu alıyor. Mikkelsen, küçük kızın canavarı öldürmek için yardım istediği komşuyu canlandırıyor.

    Sevilen "Hannibal" dizisinin yaratıcısının ve oyuncusunun yıllar sonra bir araya gelmesi, dizinin yeniden canlanma olasılığının yeniden gündeme gelmesine neden oldu. Bu ihtimal, "The Promised Land" filminin tanıtımını yapan Mikkelsen'e, Business Insider tarafından yöneltildi.

    "Oyuncu kadrosunun bir parçası olan herkesin ve Bryan'ın geri dönmek istediği bir sır değil." diyen Mikkelsen sözlerine şöyle devam etti:

    "Bunun eninde sonunda gerçekleşmesi gerekiyor çünkü artık gençleşmiyoruz, değil mi? Ama hikaye sıçrayabilir, arada boşluk olabilir, ki bu iyi bir şey. Yani her şey onun için bir yuva bulmakla ilgili ama şu anda ortada somut bir şey yok.Neden böyle? Bilmiyorum. Diziyi seviyoruz ve görünüşe göre pek çok insan da onu beğeniyor."

    Bryan Fuller ile "Dust Bunny"de çalışırken "eski zamanların kokusunu aldığını" söyleyen oyuncu, Fuller'ın dizinin geri dönüşüyle ilgili bazı fikirlerinin olduğunu da söyledi ve "yeniden başlarsak diye şimdi hiçbirini açıklayamam" dedi.

    Thomas Harris'in roman serisinden uyarlanan korku-gerilim dizisi "Hannibal" üç sezon boyunca övgü dolu eleştiriler alsa da hiçbir zaman güçlü reytingler elde edememişti. Üçüncü sezon finalinin ardından gelen iptal kararıyla hayal kırıklığına uğradı.

    Aradan geçen sürede Mikkelsen, rol arkadaşı Hugh Dancy ve Bryan Fuller, 4. sezon ya da bir devam filmiyle konusunda görüşmeler yaptıysa da bir sonuç alınmadı. Mikkelsen'in son yorumlarıysa hayranlara bir kez daha umut verdi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top