Hesabım
    Lincoln Suikastı Konulu "Manhunt" Dizisinin Fragmanı Yayınlandı

    Apple TV+ dizisi "Manhunt" 15 Mart'ta yayınlanacak.

    Apple TV+, suikastçı John Wilkes Booth'un yüksek riskli avını konu alan yeni mini dizisi "Manhunt"ın resmi fragmanını yayınladı.

    Yazar James L. Swanson'un Edgar Ödüllü kurgu dışı kitabından uyarlanan yedi bölümlük komplo gerilim dizisi, tarihteki en iyi bilinen ama en az anlaşılan suçlardan birini ele alıyor: Abraham Lincoln'ün suikastı ve sonrasında katili Booth'un yakalanması.

    Dizi, aynı zamanda dizi sorumlusu ve yönetici yapımcı olarak da görev yapan, Emmy adayı Monica Beletsky (Fargo, Friday Night Lights) tarafından yaratıldı. Carl Franklin ilk iki bölümü yönetti ve aynı zamanda dizinin baş yapımcılığını üstlenecek.

    "Manhunt"ta Tobias Menzies, Anthony Boyle, Lovie Simone, Will Harrison, Brandon Flynn, Damian O'Hare, Glenn Morshower, Matt Walsh, Patton Oswalt ve Hamish Linklater başrolleri paylaşıyor.

    Dizinin yapımcılığını Apple Studios ve Lionsgate Television; POV Entertainment, Walden Media, 3 Arts Entertainment, Dovetale Productions ve Monarch Pictures ortaklığında üstleniyor.

    Swanson, Franklin, Monica Beletsky, Layne Eskridge, Kate Barry, Michael Rotenberg, Richard Abate, Frank Smith ve Naia Cucukov yönetici yapımcılar arasında yer alıyor.

    "Manhunt" 15 Mart'ta Apple TV+'ta prömiyer yapacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top