Hesabım
    "Fool Me Once" Ekibi Prime Video İçin Mini Dizi Hazırlığında

    Kod adı Lazarus olan dizi, yine bir Harlan Coben uyarlaması

    .

    Netflix'in geçtiğimiz aylarda yayınladığı, beğeni ile izlenen dizisi Fool Me Once (Beni Kandıramazsın) ekibi, Prime Video için bir mini dizi hazırlığında. Proje yine bir Harlan Coben romanından, Danny Brocklehurst tarafından uyarlanıyor. Mini dizinin kod adı; Lazarus.

    Mini dizinin hikayesi Coben ve Brocklehurst'ün yazdığı orijinal bir fikre dayanıyor. Hikaye; babasının intiharından sonra eve dönen ve açıklanamayan rahatsız edici deneyimler yaşamaya başlayan bir adamı odağına alıyor. Genç adam babasının ölümünün ve kız kardeşinin 25 yıl önceki cinayetinin gizemiyle uğraşırken, kendini hızla bir dizi bilinmeyen cinayetin ortasında buluyor.

    Dizinin oyuncu kadrosunda; aynı zamanda yapımcı olarak da imzası bulunan Sam Claflin yer alıyor. Claflin; tüm hayatını geçmişinin acılarından kaçarak geçiren, saygın bir adli psikolog olan Laz rolünü üstlenirken babası Dr. Lazarus'u Bill Nighy canlandırıyor. Kadrodan belli olan son isim ise Alexandra Roach. O da kız kardeş Jenna Lazarus rolünü üstleniyor.

    Diziyle ilgili biraz fikrimiz olması açısından proje adına bakarsak Lazarus; Yeni Ahit'te öldükten sonra İsa tarafından diriltildiği belirtilen kişi olarak anılırken, "Lazarus sendromu" ölen bir kişinin tekrar canlanması veya canlılık belirtileri göstermesi olarak, "Lazarus refleksi" ise yeni ölmüş insanların canlı insanlar gibi refleks hareketleri yapmaları olarak tanımlanıyor.

    Fool Me Once'ın kısa süre önce toplam 84,9 milyon görüntüleme alarak, Netflix'in en çok izlenen dizilerinden biri haline gelmiş ve En Popüler 10 İngilizce dizi listesinde 8. sırada yer almıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top