Hesabım
    Korku Dizisi "The Terror" 3. Sezonuyla Geri Dönecek

    Son sezonun üstünden beş yılı aşkın zaman geçtikten sonra AMC "The Terror" dizisini yeniledi.

    AMC

    AMC, son sezonunun üzerinden beş yılı aşkın bir süre geçtikten sonra "The Terror" dizisini üçüncü kez canlandırma kararı aldı. Kanal, Victor LaValle'nin 2013 tarihli "The Devil in Silver" adlı romanından uyarlanacak olan altı bölümlük "The Terror: Devil in Silver" dizisi için resmi bir sipariş verdi.

    Hikaye, kötü şans ve huysuzluğun bir araya gelmesiyle kendisini haksız yere New Hyde Psikiyatri Hastanesi'ne bağlı bulan, işçi sınıfından hareketli bir adam olan Pepper'ı konu alıyor.

    Pepper, hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığı ve özgürlüğe giden tek yolun, acıdan beslenen varlıkla yüzleşmek olduğu bu cehennem ortamında, kendisine karşı çalışan hastalarla, korkunç sırlar barındıran doktorlarla ve hatta belki de şeytanın kendisiyle mücadele etmek zorundadır.

    LaValle ve "Halt and Catch Fire" dizi sorumlusu Christopher Cantwell yeni sezonu birlikte yazacak, yönetmen Karyn Kusama ise ilk iki bölümü yönetecek. Kusama, Cantwell, LaValle, David Zucker, Alexandra Milchan, Guymon Casady ve Scott Lambert yönetici yapımcılığını üstleniyor. Dizinin 2025 yılında yayınlanması hedefleniyor.

    Antoloji dizisinin 2018'de yayınlanan ilk sezonu, Sir John Franklin'in Kuzeybatı Geçidi'ni bulmak için yaptığı kayıp deniz seferinin kurgulanmış bir anlatımı olan Dan Simmons'ın romanından uyarlandı. İkinci sezon ise bir Japon toplama kampındaki mahkumların hapsedildiği şekil değiştirme kuvvetiyle ilgiliydi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top