Hesabım
    Colin Farrell'lı Polisiye Dizi "Sugar"dan İlk Kareler

    Apple TV+ dizisi "Sugar" Nisan'da yayınlanacak.

    Apple TV+

    Başrolünü Oscar adayı aktör Colin Farrell'ın üstlendiği mini dizi "Sugar"dan ilk görseller yayınlandı. Farrell'ın bir dedektife hayat verdiği dizinin ilk üç bölümü 5 Nisan'da Apple TV+'ta yayınlanacak, geri kalan bölümler ise haftalık olarak gelmeye devam edecek.

    "Sugar"ın yönetmen koltuğunda Fernando Meirelles oturuyor. Meirelles, Brezilya'nın beğenilen drama filmi "City of God"ın yanı sıra 2005 yapımı "The Constant Gardener" ve 2019 yapımı "The Two Popes" gibi filmlerdeki yönetmenlik çalışmalarıyla tanınıyor. Her üç film de Akademi Ödülleri'ne aday gösterildi ve Meirelles, "City of God" ile En İyi Yönetmen dalında aday gösterildi.

    Apple TV+

    Farrell, Olivia Siegel'in gizemli ortadan kayboluşuyla ilgilenen Amerikalı dedektif John Sugar rolünü üstleniyor. Olivia, ikonik Hollywood imparatoru Jonathan Siegel'in çok sevilen torunudur. Sugar, Olivia'nın ortadan kaybolmasının ardındaki gerçeği ortaya çıkarma arayışında, Siegel ailesinin derinlerde gizlenen sırlarını açığa çıkaracak.

    "Sugar"ın kadrosunu Kirby Howell-Baptiste, Amy Ryan, James Cromwell, Anna Gunn, Dennis Boutsikaris, Nate Corddry, Sydney Chandler ve Alex Hernandez tamamlıyor.

    Apple TV+

    Dizi, Genre Films için Audrey Chon ve Simon Kinberg ile birlikte yönetici yapımcı olarak da görev yapan Mark Protosevich tarafından yaratıldı. "Sugar", bu ekibin "Invasion"dan sonra Apple TV+ ile ikinci ortak çalışması. Sam Catlin, Scott Greenberg ve Chip Vucelich de yönetici yapımcı olarak görev alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top