Hesabım
    "Percy Jackson and the Olympians" 2. Sezon İçin Yenilendi

    Sevilen fantastik roman serisine dayanan Disney+ dizisi ikinci sezonuyla devam edecek.

    Disney+

    Disney+, Rick Riordan'ın çok satan romanlarından uyarlanan “Percy Jackson and the Olympians” dizi uyarlamasının ikinci sezonunu sipariş etti. İlk sezonunun finalinden bir hafta sonra gelen haber, Disney'in üç aylık kazanç toplantısı sırasında duyuruldu.

    İkinci sezonda, Riordan'ın ikinci romanı "Canavarlar Denizi" uyarlanacak ve Percy (Walker Scobell) ile onun yarı tanrı dostlarının Altın Post'u geri almak için okyanus ötesindeki maceraları izleyicilerle buluşacak.

    Disney Televizyon departmanı başkanı Ayo Davis yaptığı açıklamada şunları söyledi:

    "Sihir, mucize, macera ve yürek açısından zengin olan Percy Jackson ve Olimposlular, dünyanın her yerindeki her yaştan izleyicinin hayal gücünü büyüledi. 20th Television'daki muhteşem ortaklarımız Rick Riordan ve bu hikayeyi hayata geçiren olağanüstü oyuncular ve yaratıcı yeteneklerden oluşan bir toplulukla heyecan verici yeni bir arayışa ve ikinci sezona başlamaktan büyük heyecan duyuyoruz."

    Aralık ayı sonlarında başlayan "Percy Jackson and the Olympians" iyi eleştiriler aldı ve ilk bölümü altı gün içinde dünya çapında 13,3 milyon 'görüntüleme' elde etti. Bu rakam üç hafta sonra ikiye katlandı.

    Dizi aynı zamanda Nielsen'in yayın listelerinde haftalar boyunca en iyi 10 orijinal program arasında yer aldı. Bu, Marvel ya da "Star Wars"la ilişkilendirilmeyen bir Disney+ serisinin bugüne kadarki en büyük lansmanı olarak görülüyor.

    İkinci Şansı Dizi Olarak Elde Eden Kitap Uyarlamaları: Harry Potter, Twilight, Reacher...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top