Hesabım
    Fatih Aegon'u Anlatan "Game of Thrones" Dizisinde Çalışmalar Hızlandı!

    HBO "Aegon’s Conquest" adlı spin-off dizisini geliştiriyor.

    .

    HBO, "Game of Thrones" evrenini genişletmeye devam ediyor. 2023 Nisan'ında Fatih Aegon'un Westeros fethini konu alan yeni bir spin-off dizisinin erken geliştirme aşamasında olduğu ortaya çıkmıştı.

    Görünüşe göre projedeki çalışmalar başarıyla ilerliyor. The Hollywood Reporter, dizinin adının "Aegon's Conquest" olduğunu ve Mattson Tomlin'in yazar olarak projeye katıldığını bildirdi.

    Matt Reeves'in "The Batman" filminde senaryo kredisi almamasına rağmen çalışmalar yapan Mattson Tomlin, "The Batman: Part II" filminin de ortak yazarlarından biri. Tomlin ayrıca yakında çıkacak olan Keanu Reeves aksiyon filmi "BRZRKR"ın ve geliştirilmekte olan "Mega Man" video oyununun film uyarlamasının ortak yazarı.

    "Aegon's Conquest", Aegon Targaryen'in kız kardeşi ve eşleri Rhaenys ve Visenya ile birlikte Westeros'u kanlı, acımasız fethini konu alıyor. Fatih Aegon, sadece iki yıl içinde Yedi Krallık'tan altısını başarıyla birleştirdi, yalnızca Dorne başarılı bir şekilde direnebildi.

    THR, bunu yazar George R.R. Martin tarafından yaratılan destansı fantastik evrene "temellere dönüş" yaklaşımı olarak adlandırıyor.

    "Game of Thrones" evrenine ait çok sayıda spin-off fikri geliştirilme aşamasında ama şu ana kadar sadece ikisi diziye aktarıldı: "House of the Dragon"ın ikinci sezonu bu yaz gelecek, Dunk ile Egg kısa hikayelerinden uyarlanacak olan "A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight"ın çekimleri ise bu yıl başlayacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top