Hesabım
    Netflix, Alman Bilim Kurgu Dizisi "Das Signal"in Fragmanını Yayınladı

    Netflix yeni bilim kurgu - gerilim dizisinden ilk fragmanı yayınladı.

    Netflix, Mart ayında yayına girecek olan "Das Signal" (The Signal) adlı yeni Alman mini dizisi için ilk tanıtım fragmanını yayınladı.

    Netflix'in Alman yapımı dizileri arasında, küresel bir fenomene dönüşen "Dark"ın yanı sıra "Biohackers", "Parfum" ve ilk sezonun ardından iptal edilen "1899" gibi yapımlar yer alıyor. Özellikle bilim kurgu ve gerilim dizileriyle "Dark"ın başarısı yakalanmaya çalışılıyor.

    Yeni dizi "Das Signal"de benzer şekilde heyacan uyandırıcı bir gizemi ele alıyor. Hikayenin merkezinde, Uluslararası Uzay İstasyonu’ndaki görevi sırasında iz bırakmadan kaybolan astronot Paula'yı (Peri Baumeister) ve dünyada onu bekleyen çekirdek ailesi var.

    Dünya'ya dönüşü sırasında Paula kayıplara karışınca, kocası Sven (Florian David Fitz) ve kızı Charlie (Yuna Bennett), onun uzayda keşfettiği gerçeği ortaya çıkarmak için uğraşır ve hayatlarını tehlikeye atan bilgiler öğrenirler.

    Her biri birer saat olacak dört bölümden oluşan mini dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Hadi Khanjanpour, Sheeba Chaddha, Katharina Schüttler, Nilam Farooq, Meret Becker ve Katharina Thalbach rol alıyor.

    "Das Signal" tüm bölümleriyle 7 Mart'ta Netflix'te!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top