Hesabım
    Netflix "Squid Game"in Yerini Alacak Yeni Dizisini Buldu

    Netflix'in yeni K-draması "The 8 Show", "Squid Game" benzeri temasıyla dikkat çekiyor.

    Netflix

    "Squid Game"in 2. sezonu 2024'te Netflix'te gösterime girecek, ancak platform şimdiden hit dizisinin yerini alabilecek mükemmel bir alternatife sahip.

    Netflix'in en iyi K-dramalarından bazıları "Squid Game"den önce yayınlanmış olsa da dizinin benzeri görülmemiş başarısı, platform için bir dönüm noktası oldu. Netflix'in diğer hit Kore dizileri arasında "Sweet Home", "Crash Landing on You" ve "The Glory" yer alıyor; bu da Kore dizilerinin tür açısından ne kadar çeşitli olabileceğini vurguluyor.

    Bununla birlikte, sadece Netflix değil, herhangi bir ağ veya yayın platformu bir sonraki "Squid Game"i bulmak istiyor. Dizinin, Japon dizisi "Alice in Borderland" ya da "Squid Game"den birkaç ay sonra yayınlanan ve son derece popüler hale gelen zombi K-draması "All of Us Are Dead" gibi Netflix içinde bazı rakipleri var. Ancak yakında çıkacak K-dramalarından biri, "Squid Game"in mükemmel alternatifi olacak şekilde şekilleniyor.

    "The 8 Show", Bae Jin-soo'nun "Money Game" ve "Pie Game" web çizgi filmlerine dayanan, Han Jae-rim imzalı yeni bir K-draması. Netflix'te 2024 yılının ikinci çeyreğinde gösterime girecek olan dizi, para ödülü için yarışacakları bir yarışma programına katılan sekiz kişinin hikayesini anlatacak. Yarışma sekiz katlı bir binada geçiyor ve katılımcılar oyun ilerledikçe daha fazla para kazanıyor. Oyun oynayarak para kazanma şansı cazip gelse de "8 Show" oyunu çok tehlikeli olacaktır.

    Para için yarışan insanlarla ilgili hikayeleri tartışırken "Squid Game"i düşünmemek mümkün değil ama şunu da belirtmek gerekir ki "The 8 Show"un dayandığı webtoon ilk kez 2018'de yayınlandı. "Squid Game" merakla beklenen yeni sezonuyla 2024'te geri dönecek olsa da izleyicilerin benzer temaları araştıran yeni bir K-dramayla da ilgileneceği kesin.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top