Hesabım
    Robert Downey Jr.'lı "The Sympathizer" Dizisinden Fragman!

    HBO yapımı, Park Chan-Wook imzalı dizide Robert Downey Jr. birden fazla rolde oynuyor.

    Max, Viet Thanh Nguyen'in Pulitzer ödüllü romanından uyarlanan sınırlı dizisi "The Sympathizer" için ikinci bir tanıtım fragmanı yayınladı.

    Yarı Fransız yarı Vietnamlı bir komünist casusun Vietnam Savaşı'nın son günlerinde verdiği mücadeleleri ve bunun sonucunda ABD'ye sürgün edilmesini konu alan dizi, bir casusluk gerilimi ve kültürler arası hiciv olarak tanımlanıyor.

    Robert Downey Jr., dizi boyunca birden fazla yardımcı rolde oynayacak; bunların hepsi Amerikan düzeninin farklı bir kolunu temsil ediyor.

    "The Sympathizer"ın kadrosunda Robert Downey Jr.'ın yanı sıra, Sandra Oh, Kieu Chinh, Ky Duyen, Hoa Xuande, Fred Nguyen Khan, Toan Le, Vy Le, Alan Trong, Duy Nguyen, Kayli Tran ve VyVy Nguyen yer alıyor.

    "Oldboy" ve "The Handmaiden" yönetmeni Park Chan-wook, Don McKellar ile birlikte dizi sorumlusu olarak görev alıyor ve Marc Munden ve Fernando Meirelles ile projenin yönetmenliğini paylaşıyor. Park, McKellar, Downey, Susan Downey, Niv Fichman, Kim Ly, Ron Schmidt, Viet Thanh Nguyen, Jisun Back ve Amanda Burrell yönetici yapımcılar arasında yer alıyor.

    14 Nisan'da HBO Max'te başlayacak olan "The Sympathizer" ülkemizde BluTV üzerinden izleyiciyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top