Hesabım
    The Tourist' 2. Sezon Fragmanı: Jamie Dornan'ın Dramatik Gerilimi 29 Şubat'ta Geri Dönüyor

    Max tarafından iptal edilen dizisinin 2. sezonu Netflix'te yayınlanacak..

    Netflix

    Jamie Dornan'ın başrolünde oynadığı drama gerilim dizisi " The Tourist" Max tarafından iptal edilmişti, ancak Netflix diziyi ikinci sezon için aldı ve görünüşe göre dizi algoritmasında iyi iş çıkarıyor. Dizi Birleşik Krallık'ta BBC One ve BBC iPlayer'da yayınlanıyor ve muhtemelen birinci sezon için Max'e lisans vermişler ve şimdi ikinci sezon için Netflix devrede.

    Harry Williams ve Jack Williams tarafından yazılan ve yaratılan “The Tourist”, Avustralya'nın taşra bölgesinde geçiyor. Kim olduğunu ya da neden bu kadar çok insanın onun ölmesini istediğini bilmeden hastanede uyanan bir adamı konu alan dizinin yeni sezon fragmanı da yayınlandı.

    İkinci sezon altı bölüm uzunluğunda ve başrollerde Dornan ile birlikte "Patti Cakes" ile tanınan Avustralyalı oyuncu Danielle Macdonald yer alıyor. İşte ikinci sezonun özeti:

    Elliot (Jamie Dornan) ve Helen (Danielle Macdonald), Elliot'ın kimliğiyle ilgili cevaplar bulmak için İrlanda'ya giderler, ancak bunun yerine onun geçmişteki eylemlerinin tehlikeli sonuçlarıyla yüzleşmek zorunda kalırlar.

    Dizinin yönetici yapımcıları arasında Harry ve Jack Williams, Sarah Hammond, Two Brothers'tan Daniel Walker, BBC'den Nawfal Faizullah ve Jamie Dornan yer alıyor. "The Tourist"in ikinci sezonu 29 Şubat 2024 Perşembe günü Netflix'te yayınlanacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top