Hesabım
    "The Gentlemen" Fragman: Guy Ritchie İmzalı Dizi Netflix'e Geliyor

    2019 yapımı "The Gentlemen" filmiyle aynı dünyada geçen dizi 7 Mart'ta yayınlanacak.

    Guy Ritchie'nin 2019 yapımı suç komedisi "The Gentlemen"e dayanan Netflix dizisi uyarlamasından tam uzunluktaki fragman yayınlandı. Sekiz bölümlük "The Gentlemen" dizisinin hikayesi filmin dünyasında geçiyor ancak orijinal karakterler dizide yer almıyor.

    Dizi, babasının büyük malikanesini beklenmedik bir şekilde miras alan Eddie Horniman'ın (Theo James) hikayesini konu alıyor. Eddie çok geçmeden bu mülkün gizli bir esrar imparatorluğunun parçası olduğunu keşfeder. Üstelik Britanya'nın yeraltı suç dünyasından pek çok nahoş karakter, operasyonun bir parçası olmak istemektedir.

    Oyuncu kadrosunda Theo James'in yanı sıra Ray Winstone, Kaya Scodelario, Daniel Ings, Joely Richardson, Vinnie Jones, Giancarlo Esposito, Chanel Cresswell, Michael Vu, Max Beesley, Jasmine Blackborow, Harry Goodwins, Dar Salim, Pearce Quigley, Ruby Sear ve Peter Serafinowicz yer alıyor.

    Dizinin yaratıcısı Guy Ritchie, ortak yazar ve yönetici yapımcı olarak görev yapıyor. Ayrıca ilk iki bölümde yönetmenliği üstleniyor. Matthew Read da ortak yazar ve yürütücü yapımcı olarak görev yapıyor.

    Orijinal filmde Matthew McConaughey, Charlie Hunnam, Jeremy Strong, Hugh Grant ve Colin Farrell birlikte rol aldı. Yeni dizi 7 Mart'ta Netflix kütüphanesine eklenecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top