Hesabım
    Andrew Scott'lı "Ripley" Dizisinden Fragman!

    "Yetenekli Bay Ripley" romanından uyarlanan mini dizi 4 Nisan'da Netflix'te!

    Netflix, Andrew Scott liderliğindeki psikolojik gerilim mini dizisi "Ripley"in tam fragmanını yayınladı.

    Sekiz bölümlük dizi, Patricia Highsmith'in ilk Tom Ripley romanı olann "Yetenekli Bay Ripley"den uyarlandı. Aynı roman Antony Minghella tarafından, 1999 yılında, Matt Damon, Jude Law, Gwyneth Paltrow gibi isimlerle beyaz perdeye uyarlanmıştı.

    Yakın dönemde, başrolünü Paul Mescal ile paylaştığı "All of Us Strangers" filmiyle ses getiren Andrew Scott (Fleabag, Sherlock), dolandırıcı Tom Ripley'i canlandırıyor. 1960'ların başında geçen hikayede Tom, serseri oğlunu eve geri dönmeye ikna etmeye çalışmak üzere zengin bir iş adamı tarafından İtalya'ya seyahat etmek üzere tutulur. İşi kabul etmesi, karmaşık bir aldatmaca yaşamına atılan ilk adımdır.

    Andrew Scott'ın "Ripley" Dizisinden Yeni Görseller ve Detaylar!

    "Ripley"de Scott'a, Dakota Fanning, Johnny Flynn, Elliot Sumner, Maurizio Lombardi ve Margherita Buy gibi isimler eşlik ediyor. Oscar ödüllü Steven Zaillian (“The Night Of”) baş yapımcılığın yanı sıra ilk sezonun tamamını yazıp yönetti.

    Garrett Basch, Clayton Townsend, Guymon Casady, Ben Forkner, Sharon Levy ve Diogenes'ten Philipp Keel yönetici yapımcılar arasında yer alıyor. Scott dizide yapımcı olarak da görev yapıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top