Hesabım
    Colin Farrell'ın Yeni Polisiye Dizisi "Sugar"dan İlk Fragman!

    Colin Farrell, Apple TV+'ın Los Angeles'ta geçen modern noir dizisinde özel bir dedektifi canlandırıyor.

    Apple TV+, başrolünü Oscar adayı Colin Farrell'ın üstlendiği yeni suç draması "Sugar" için ilk fragmanı yayınladı.

    Los Angeles'ta geçen dizide Farrell, ünlü bir Hollywood yapımcısının torununu bulmak için işe alınan, son derece sert bir özel dedektif olan John Sugar'ı canlandırıyor.

    John fragmanda, yanında bir köpekle üstü açık eski Corvette'iyle güneşli L.A. sokaklarında dolaşırken şunu iddia ediyor: "Burada, ben iyi adamlardan biriyim." Ancak şunu da kabul ediyor: "İyi ve kötü bakanın gözüne göre değişebilir."

    John, soruşturması boyunca şiddete başvurmaktan da çekinmiyor. Ancak aslında, basit bir kaçırma olayından daha büyük bir şeyle karşı karşıyadır. Kirby Howell-Baptiste'in (The Good Place, Killing Eve) canlandırdığı bir arkadaş, John'a "Bakmayı bırakmanı istiyorlar" diyor ve bu da John'un şu soruyu sormasına neden oluyor: "'Onlar' kim?"

    Kadroda Farrell ve Kirby'nin yanı sıra Amy Ryan, James Cromwell, Anna Gunn, Dennis Boutsikaris, Nate Corddry, Sydney Chandler ve Alex Hernandez yer alıyor. .

    Yönetmen koltuğunda ise Brezilya'nın beğenilen drama filmi "City of God"ın yanı sıra 2005 yapımı "The Constant Gardener" ve 2019 yapımı "The Two Popes" gibi filmlerle tanınan Fernando Meirelles oturuyor. Meirelles'in üç filmi de Akademi Ödülleri'ne aday gösterildi.

    "Sugar" ilk iki bölümüyle 5 Nisan Cuma günü Apple TV+'ta prömiyer yapacak, ardından gelen bölümler haftalık olarak yayınlanacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top