Hesabım
    "Twilight"ın Dizi Uyarlaması Animasyon Olacak

    Lionsgate ayrıca bir "John Wick" dizisi üstünde çalışıyor.

    Lionsgate

    Geçen yılın Nisan ayında, yazar Stephenie Meyer'in çok satan "Alacakaranlık" kitap serisinin TV dizisi versiyonunun Lionsgate Television'da erken geliştirme aşamasında olduğu haberi geldi.

    Senaryoyu yazmak için Sinead Daly (Raised by Wolves) görevlendirildi ancak bu versiyonun ayrıntıları gizli olduğundan spin-off, yeniden başlatma ya da prequel mi olacağı belli değildi.

    "Twilight" hayranlarının gelişmeleri merakla beklemesine rağmen sonrasında diziyle ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı. Fakat şimdi, dizinin canlı aksiyon değil animasyon olacağı ortaya çıktı.

    Deadline'ın bildirdiğine göre Lionsgate Başkan Yardımcısı Michael Burns, bugün Morgan Stanley medya konferansına katıldı ve "Alacakaranlık" dizisinin ciddi ilerleme kaydettiğini belirtti. En büyük açıklama, bunun canlı aksiyon değil animasyon olacağıydı, fakat dizinin konusu hala gizli tutuluyor.

    Burns stüdyonun büyük dizilere yönelik planlarından bahsederken bir başka "John Wick" dizisinin de ipucunu verdi:

    "Animasyon dizisi Alacakaranlık serisiyle çıkacağız, çok ilgi göreceğini düşünüyorum. Keanu Reeves'in başrolde olduğu harika aksiyon serilerimizden birini alacağımızı düşünüyorum, bunun bir televizyon dizisi olacağını düşünüyorum."

    Deadline'a göre, proje en başından itibaren animasyonlu olarak tasavvur edilmişti. Bu arada yeni "John Wick" dizisi, geçen yıl karışık eleştirilerle prömiyer yapan prequel mini dizisi "The Continental"in ardından geliyor. Bu dizi Peacock'un 2023'teki en iyi orijinal dizi lansmanıydı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top