Hesabım
    "Sandman" 2. Sezonda Daha Fazla "Ölüm" Olacak

    Kirby Howell-Baptiste, ilk sezondaki "Ölüm" karakterini yeniden canlandırmak üzere geri dönüyor.

    Netflix

    "The Sandman" dizisinin ikinci sezonunda Kirby Howell-Baptiste tarafından canlandırılan "Ölüm" karakterinin daha fazla yer alacağı ortaya çıktı.

    Howell-Baptiste ilk sezonda yalnızca "The Sound of Her Wings" adlı 6. bölümde yer aldı. Sezonun en iyi bölümü olarak değerlendirilen bu hikayede Ölüm (Death), Tom Sturridge tarafından canlandırılan kardeşi Rüya (Dream) ile birlikte son nefesini verecek insanlara mecburi ziyaretini gerçekleştirmişti.

    Yeni filmi "We Strangers"ın tanıtımını yapmak için Collider ile konuşan Howell-Baptiste, 2. sezonda "daha fazla bölümde yer alacağını" doğruladı: "Ölüm bu sezonun büyük bir bölümünü oluşturuyor ve hayranların görmesi için çok ama çok heyecanlandığım, aileyle ilgili bazı inanılmaz hikayeler var.” Oyuncu ayrıca yeni bölümlerin Sandman hayranlarını daha da memnun etme potansiyeline sahip olduğunu da sözlerine ekledi:

    "Aslında geri dönmek muhteşemdi çünkü bu sezon hayranların bölümler için çok heyecanlı olacağını düşünüyorum. Dizi iki yönlü bir yolmuş gibi geliyor; sadece biz bir şeyler ortaya koymuyoruz, Neil dinliyor, hayranlara yanıt veriyor ve ardından onlara istediklerini veriyor, bağırıyor, yalvarıyor. Bence hayranlar bu hikayelerin genişletilmesinden ve karmaşıklıkların, ailenin ve tüm bu dinamiklerin bu sezon daha fazla görünmesi ve bölümlerin devamı konusunda gerçekten heyecanlanacaklar."

    "The Sandman"in yeni bölümlerinin ne zaman geleceğini hâlâ tam olarak belli değil. Howell-Baptiste de çekimlerinin ne zaman biteceğini bilmediğini belirtiyor: "Gerçek bu. Çekimleri hiçbir zaman bitirmiyorum. Bölümlere devam ederken çekimlere de devam ediyoruz. Bilmiyorum çünkü geçen yıl çekim takvimi açısından pek çok şey değişti. Gerçekten bilmiyorum."

    Sandman çizgi romanlarının yazarı ve dizinin yaratıcısı Neil Gaiman gelecek bölümlerde Dream/Rüya (Sturridge) ile Endless üyelerinden Death/Ölüm (Howell-Baptiste), Desire/Arzu (Mason Alexander Park), Despair/Umutsuzluk (Donna Preston) ve henüz kimin canlandıracağı açıklanmayan Delirium/Hezeyan'dan oluşan ailesi arasındaki aile dinamiklerini daha fazla göreceğimizi ima etmişti. Şimdilik meraklı bekleyiş devam ediyor...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top