Hesabım
    Michael Douglas'ın Benjamin Franklin'i Canlandırdığı "Franklin"den İlk Fragman!

    Apple TV+'ın yeni tarihi dizisinden ilk fragman yayınlandı.

    Apple TV+, Oscar ve Emmy ödüllü aktör Michael Douglas'ın Amerikalı öncü Benjamin Franklin'i canlandırdığı yeni mini dizi “Franklin”in fragmanını paylaştı.

    Sekiz bölümlük dizi, Franklin'in kariyerinin en büyük kumarlarından birine odaklanacak. Franklin, 70 yaşındayken, herhangi bir diplomatik eğitim almadan, Fransız monarşisini Amerika'nın demokrasi deneyini üstlenmeye ikna etti.

    1778'deki Fransız-Amerikan ittifakını ve 1783'te İngiltere ile nihai barışı sağlamak için İngiliz casuslarını, Fransız muhbirlerini ve düşman meslektaşlarını geride bıraktı. Bu görev başarılmasaydı Amerikan Devrimi gerçekleşmeycekti.

    Oyunncu kadrosunda, Franklin'in torunu Temple Franklin rolünde Noah Jupe, besteci Madame Brillon rolünde Ludivine Sagnier, Fransız diplomat Vergennes rolünde Thibault de Montalembert, çifte ajan Edward Bancroft rolünde Daniel Mays, Fransız bilge Beacumarchais rolünde Assaad Bouab, salon sahibi Helvetius rolünde Jeanne Balibar yer alıyor. gelecekteki ABD Başkanı John Adams rolünde ise Eddie Marsan izleyici karşısına çıkacak.

    Tim Van Patten dizide yönetmen ve yönetici yapımcı olarak görev yaparken, Kirk Ellis ve Howard Korder ise yazar ve yönetici yapımcı olarak görev yapıyor. Douglas, Tony Krantz, Mark Mostyn ve Richard Plepler ayrıca Stacy Schiff'in "A Great Improvising: Franklin, France, and the Birth of America" ​​adlı kitabına dayanan dizinin baş yapımcılığını üstleniyor.

    “Franklin” 12 Nisan'da Apple TV+'ta başlıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top