Hesabım
    Netflix "Black Mirror" 7. Sezon İçin Tarih Verdi

    Yeni sezonda, dizinin en ünlü bölümlerinden "USS Callister"ın devamı da yer alacak.

    Netflix

    Netflix, Charlie Brooker'in karanlık antoloji dizisi "Black Mirror"ın yedinci sezonunun 2025'te hizmete geri döneceğini duyurdu.

    Yeni sezonda, dizinin en ünlü bölümlerinden biri olan dördüncü sezon bölümü “USS Callister”ın devamı da yer alacak. Bu devam bölümünün özeti şu şekilde: "Robert Daly öldü, ancak USS Callister mürettebatı için sorunlar daha yeni başlıyor."

    Jesse Plemons, orijinal bölümde popüler bir MMORPG'nin kurucularından biri olan münzevi programcı Daly'yi canlandırdı.

    Daly, oyun içinde "Star Trek" benzeri bir uzay macerasını simüle ediyor, iş arkadaşlarının DNA'sını kullanarak onların dijital klonlarını yaratıyor ve onları USS Callister yıldız gemisinin kaptanı olarak yönetiyordu.

    Yeni işe alınan Nanette Cole (Cristin Milioti) ise diğer mürettebat üyelerini kaptanlarına karşı isyan etmeye teşvik ediyordu. Devam bölümünün konusu şimdiden merakla bekleniyor.

    Brooker, Jessica Rhoades ve Annabel Jones yeni sezonda yönetici yapımcılar olarak görev yapacaklar.

    Bağımsız bölümlerden antoloji dizisi, dört yıllık bir aradan 2023 yılında 6. sezonu ile geri döndüğünde Netflix'te rekor izlenme sayıları elde etti; 92 ülkede İlk 10'a girdi ve Netflix'in dünya genelinde en çok izlenen İngilizce diziler Top 10 listesinde 4 hafta kaldı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top