Hesabım
    "Kaos" Fragman: Jeff Goldblum'un Zeus Rolüne İlk Bakış

    Netflix'in Yunan mitolojisi temelli kara komedi dizisinde Jeff Goldblum, Zeus'a hayat veriyor.

    Netflix, Yunan mitolojisini yeniden canlandıran kara komedi "Kaos" dizisinden Jeff Goldblum'un Zeus rolüne ilk bakış tanıtımını yayınladı.

    Çağdaş zamanlarda geçen dizide Goldblum, bir sabah uyanıp yaşlandığını keşfeden, görünüşte çok güçlü ama son derece güvensiz ve intikamcı Tanrıların Kralı'nı canlandıracak. Zeus, düşüşünün yaklaştığı konusunda ikna olurken tehlikeli, paranoyak bir yola sürüklenir.

    Bir zamanlar güvenilir olan kardeşi Hades (David Thewlis), ölü yığınları biriktikçe yeraltı dünyasındaki hakimiyetini gizlice kaybetmektedir. Tanrıların Kraliçesi Hera (Janet McTeer), Zeus'un büyüyen paranoyasının onu harekete geçmeye zorladığını fark eder.

    Zeus'un asi oğlu Dionysos (Nabhaan Rizwan) da kontrolden çıkmıştır ve babasıyla kozmik bir çarpışmaya doğru ilerlemektedir. Bu arada Poseidon (Cliff Curtis) daha çok süper yatının büyüklüğü ve bir sonraki partinin nerede olacağıyla ilgilenmektedir.

    "Kaos"ta, Riddy (Aurora Perrineau), Orpheus (Killian Scott), Caneus (Misia Butler) ve Ari (Leila Farzad) dahil olmak üzere birçok ölümlü karakter de hikayeye dahil oluyor.

    Charlie Covell imzalı sekiz bölümlük dizide Billie Piper, Rakie Ayola ve Stanley Townsend de rol alıyor. Yönetmenliği Georgi Banks-Davies ve Runyararo Mapfumo üstlendi.

    Goldblum, başlangıçta Zeus'u oynaması planlanan ancak zamanlama çakışmaları nedeniyle çıkmak zorunda kalan Hugh Grant'in yerini aldı. Dizi için henüz bir çıkış tarihi açıklanmadı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top