Hesabım
    Cihangir Ceyhan’ın Başrolünde Olduğu “Dengeler: Biri Olmak"tan İlk Teaser

    GAİN’in yeni dizisi “Dengeler: Biri Olmak”ın teaser’ı yayınlandı. Dizi çok yakında GAİN izleyicisiyle buluşacak...

    GAİN

    GAİN'in beklenen yeni dizisi "Dengeler: Biri Olmak" için geri sayım başladı ve diziye dair heyecan verici detaylar gün yüzüne çıkmaya başladı. Başrolde Cihangir Ceyhan'ın yer aldığı dizinin ilk teaserı da yayınlandı.

    Cihangir Ceyhan, aksiyon sahnelerindeki etkileyici performansıyla dikkat çeken bir karakter olan Ferit Kamacı'ya hayat veriyor. Ferit, çocukluğundan beri farklı bir hayalin peşinden koşmuş ancak yaşadığı olaylar sonucunda gayrimeşru dünyaya sürüklenmiştir. Ferit, suç, şiddet, hırs ve intikam dolu bir dünyanın içine adım adım çekilirken gerçekleşmemiş hayalleriyle birlikte çocukluğunun nahifliğini de geride bırakmak zorunda kalır. "Biri olma" yolunda önemli fedakarlıklar yapmak durumunda kalan Ferit'in hikayesi, izleyicileri ekran başına kilitlemeye aday.

    Inter Yapım imzası taşıyan "Dengeler: Biri Olmak", geniş bir oyuncu kadrosuna sahip. Dizide Cihangir Ceyhan'a Mazlum Çimen, Erol Babaoğlu, Sabahattin Yakut, Savaş Satış, Burak Şafak, Tanju Bilir, Ulvi Kahyaoğlu, Gurur Çiçekoğlu, Zamire Zeynep Özdemir, Mücahit Koçak, Canan Ürekil ve Ersin Olgaç gibi başarılı oyuncular eşlik ediyor. Yönetmen koltuğunda Süleyman Mert Özdemir'in bulunduğu dizinin senaryosu ise Sarp Kalfaoğlu'na ait.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top