Hesabım
    Colin Farrell "The Penguin" Dizisini Anlattı: Çok Karanlık, Çok Şiddetli

    "The Penguin" dizisinin ilk fragmanı yayınlandı.

    Max

    Bu yıl Colin Farrell'ı ekranlarda iki ayrı projede göreceğiz: aktör ilk olarak Apple TV+'ın polisiye dizisi "Sugar" ile daha sonra da Max'in (HBO Max) DC projesi "The Penguin" dizisiyle izleyici karşısına çıkacak.

    Fragmanı geçtiğimiz Cuma günü yayınlanan "The Penguin", Matt Reeves'in "The Batman" filminin Gotham'ın sular altında kaldığı finalinden hemen sonrasında geçiyor. Fragmanı aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz:

    "Sugar"ın tanıtım turlarında MovieZine'den Jonatan Blomberg ile konuşan Farrell, "The Batman" spin-off'unun düşündüğümüzden çok daha karanlık ve daha şiddetli olduğunu söylüyor.

    Çekimlerin iki hafta önce tamamen bittiğini doğrulayan aktör, diziyi "uzun ve gerçekten harika" bir deneyim olarak nitelendirdi ve yapımın tonuna değindi:

    "Karanlık, sana bu konuda söyleyebileceğim şey bu. Gerçekten karanlık. Bence gerçekten ağır; bunu kesinlikle yapıyor. Bu eğlenmediğim anlamına gelmiyor, bunu yaparken harika zaman geçirdim. İnanılmaz derecede şiddetli.

    Bu, bir adamın her zaman yaşamayı hayal ettiği belirli bir güce veya sosyal statüye yükselişi. [The Batman] filminin sonunda Carmine Falcone'nin ölümü, Gotham'da doldurulacak bir boşluk bırakıyor ve bu güce sahip olmak için çabalayan çeşitli insanlar var ve bu, Oswald'ın olağanüstü engelleri aşarak zirveye çıkmaya çalışan yolculuğu."

    Henüz bir yayın tarihi olmayan ancak sonbaharda yayınlanması beklenen "The Penguin"de ayrıca Sofia Falcone rolüyle Cristin Milotti, Salvatore Maroni rolüyle Clanncy Brown, Johnny Vitti rolüyle Michael Kelly, Alberto Falcone rolüyle Michael Zegen oynuyor.

    Craig Zobel (Mare of Easttown) ilk iki bölümü yönetiyor ve yönetici yapımcılığını üstleniyor. Lauren LeFranc sekiz bölümlük diziyi hem yazdı hem de dizi sorumlusu olarak görev yapacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top