Hesabım
    "Euphoria" 3. Sezonu Bekleyenlere Kötü Haber

    HBO dizinin üçüncü sezon prodüksiyonunu belirsiz bir tarihe erteledi.

    HBO

    HBO'nun Emmy ödüllü "Euphoria" dizisinin üçüncü sezonunu bekleyen hayranlara bir üzücü haber daha geldi: yeni sezonun prodüksiyonu yine ertelendi.

    HBO'dan bir sözcü Variety'ye yaptığı açıklamada şunları söyledi: “HBO ve Sam Levinson olağanüstü bir üçüncü sezon yapma kararlılığını sürdürüyor. Bu arada, oyuncu kadromuzun aranan isimlerinin diğer fırsatları takip etmesine izin veriyoruz."

    Açıklama, Sam Levinson'un hala dizide yer aldığını ve üçüncü sezonun hala yazıldığını ama dizinin 2025'te yayınlanmasına dair planlarının şu anda pek olası görünmediğini doğruluyor.

    Hafta sonu üçüncü sezonun tamamen iptal edildiğine dair haberler ortaya çıkmıştı ancak HBO'dan gelen duyuruyla bunlar da yalanlamış oldu.

    Dizide rol alan Zendaya, Jacob Elordi, Sydney Sweeney ve Colman Domingo gibi çok sayıda oyuncu şu anda Hollywood'da en çok aranan oyuncular arasında yer alıyor, dolayısıyla çekimlerin planlaması oldukça zor.

    Başrol oyuncularından Angus Cloud'un geçen yılki ölümü de oyuncu kadrosu üzerinde hâlâ potansiyel bir yük oluşturuyor. "Euphoria" devam etse bile, üçüncü sezonun final sezonu olacağı tahmin ediliyor.

    Levinson son olarak müzisyen The Weeknd'in Lily Rose Depp ile başrolü paylaştığı, tartışmalara neden olan ve oldukça kötü eleştirilen HBO dizisi "The Idol"a imza attı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top