Hesabım
    Jeremy Renner Başrollü "Mayor of Kingstown"dan 3. Sezon Fragmanı!

    Sevilen polisiye dramanın 3. sezonu 2 Haziran'da başlıyor.

    Paramount+

    Paramount+, Jeremy Renner liderliğindeki polisiye drama dizisi "Mayor of Kingstown"ın üçüncü sezonundan ilk tanıtım fragmanını yayınladı. Yeni sezon 2 Haziran'da başlıyor!

    Jeremy Renner, "Mayor of Kingstown"ın üçüncü sezonu ile hem Mike McLusky rolüne geri dönüyor hem de bu sezon, 2023 yılının ilk günlerinde bir kar aracı kazası nedeniyle hayati yaralanmalara maruz kalan aktörün bir yıldan fazla bir süre sonra işe dönüşünü simgeliyor.

    Dizi, Kingstown, Michigan'da yaşayan ve hapishane sistemleri konusunda köksalan McLusky ailesini konu alıyor. Sistematik ırkçılık, yolsuzluk ve eşitsizlik temalarını ele alan dizi, ailenin bu ikisine de sahip olmayan bir kasabaya düzen ve adalet getirme çabalarına çarpıcı bir bakış sunuyor.

    Yeni sezon başka bir aile üyesinin, muhtemelen Dianne Wiest'in Mariam McLusky karakterinin ölümüyle başlayacak çünkü oyuncu bu sezon geri dönmeyecek.

    Yapımcılığını Taylor Sheridan'ın (Yellowstone) üstlendiği dizide ayrıca Kyle McLusky rolünde Taylor Handley, Ian rolünde Hugh Dillon, Iris rolünde Emma Laird, Milo Sunter rolünde Aidan Gillen, Stevie rolünde Derek Webster, Robert rolünde Hamish Allan-Headley ve Tracy rolünde Nishi Munshi rol alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top