Hesabım
    Robert Downey Jr.'ın Birden Fazla Karaktere Hayat Verdiği "The Sympathizer"dan Yeni Fragman!

    HBO, 14 Nisan'da başlayacak mini dizinin resmi fragmanını yayınladı.

    HBO, Viet Thanh Nguyen'in Pulitzer ödüllü romanından uyarlanan sınırlı dizisi "The Sympathizer"ın iki teaser fragmanının ardından, tam uzunluktaki fragmanını da yayınladı.

    Oscar ödüllü Robert Downey Jr.'ın birden çok karakterle izleyici karşısına çıkacağı mini dizi, yarı Fransız, yarı Vietnamlı bir komünist casusun Vietnam Savaşı'nın son günlerinde verdiği mücadeleleri ve sonunda ABD'ye sürgün edilmesini konu alan bir casusluk gerilim filmi ve kültürler arası hiciv olacak.

    Downey Jr., dizi boyunca hayat verdiği karakterler, Amerikan düzeninin farklı bir kolunu temsil edecek. Oyuncu kadrosunda ayrıca; Sandra Oh, Kieu Chinh, Ky Duyen, Hoa Xuande, Fred Nguyen Khan, Toan Le, Vy Le, Alan Trong, Duy Nguyen, Kayli Tran ve VyVy Nguyen yer alıyor.

    "Oldboy" ve "The Handmaiden" gibi filmlere imza atan Park Chan-wook, Don McKellar ile birlikte dizi sorumluluğunu üstleniyor, ayrıca Marc Munden ve Fernando Meirelles ile projenin yönetmenliğini paylaşıyor.

    Park, McKellar, Downey, Susan Downey, Niv Fichman, Kim Ly, Ron Schmidt, Viet Thanh Nguyen, Jisun Back ve Amanda Burrell yönetici yapımcılar arasında yer alıyor.

    Los Angeles ve Tayland'da çekilen dizi 14 Nisan'da gösterime girecek, ülkemizde BluTV'de yayınlanacak.

    BluTV

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top