Hesabım
    "Daredevil: Born Again"den Yeni Punisher Görseli & Iron Fist Geri Dönecek Söylentileri!

    Finn Jones'un Iron Fist karakteriyle "Daredevil: Born Again"e dönebileceği konuşuluyor.

    Marvels Studios

    Yapımdaki yaratıcı sıfırlamanın ardından "Daredevil: Born Again"in prodüksiyonu devam ediyor; bu sıfırlama sayesinde yeni dizi bir yeniden başlatma değil, Netflix'te yayınlanan "Daredevil" dizisinin doğrudan devamı olacak.

    Charlie Cox'un Daredevil rolüne, Vincent D'Onofrio'nun Wilson Fisk/Kingpin rolüne ve Jon Benthal'ın Frank Castle/The Punisher rolüne geri döneceği stüdyo tarafından doğrulanırken, dizideki diğer oyuncuların çoğu yapımdan yayınlanan set fotoğraflarıyla ortaya çıktı.

    "Daredevil: Born Again"de Foggy Nelson rolünde Elden Henson, Karen Page rolünde Deborah Ann Woll ve Ben Poindexter/Bullseye rolünde Wilson Bethel de geri dönüyor.

    Daha önce setten gelen ve net olmayan bazı görsellerde Punisher karakteri yer alıyordu, ancak fotoğraflardaki kişi Bernthal mı yoksa dublörü mü belli değildi. Şimdi, aktörün setten kostümlü ve sahte kan içeren makyajlı ilk görüntüsü geldi. Fotoğrafı, Bernthal'ı bir molada yakalayan bir Instagram kullanıcısı paylaştı.

    Hayranlar "Daredevil" kadrosundan geri dönen isimlerle mutlu olurken, Netflix-Marvel yapımlarından kimlerin geri gelebileceğine dair sorular da vardı. İsmi geçen kişilerden biri de Danny Rand/Iron Fist rolündeki Finn Jones'tu.

    Jones'un Instagram hikayesinde paylaştığı bir fotoğraf, Iron Fist dizide olacak mı sorusunu yenidenn gündeme getirdi. Fotoğrafta aktörün bir gezi için hazırladığı seyahat çantası yer alıyor ve söz konusu çantanın içinde “Power Man & Iron Fist” çizgi romanının son sayısı dikkat çekiyor. Bu çizgi roman, Iron Fist karakterinin ölümüyle meşhur.

    Ayrıca fotoğrafta "Neverending Story" (Bitmeyecek Öykü) romanının bir kopyası da görülüyor. Sonuç olarak tüm bunlar, internette hızla, karakterinin "Born Again"de görülebileceğine dair bir ipucu olarak yorumlandı ancak henüz resmi bir açıklama yok.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top