Hesabım
    "Gen V" 2. Sezon Süresiz Ertelendi: Ekipten Chance Perdomo'ya Duygusal Veda

    Son olarak "Gen V" dizisiyle izleyici karşısına çıkan 27 yaşındaki Perdomo, bir motosiklet kazasında hayatının kaybetti.

    Prime Video

    "Gen V" ve "Chilling Adventures of Sabrina" dizileriyle tanınan, "Killed by My Debt" adlı TV filminndeki performansıyla BAFTA adaylığı alan geç oyuncu Chance Perdomo, 30 Mart günü geçirdiği bir motosiklet kazasının ardından, henüz 27 yaşındayken hayatını kaybetti.

    Ölüm haberinin ardından Amazon MGM Studios, Sony Pictures Television ve Gen V yapımcıları, yürek parçalayan haber karşısında şok olduklarını ifade eden bir bildiri yayınladılar. Perdomo'nunn rol arkadaşlarından da sosyal medya paylaşımları geldi.

    "Gen V" oyuncuları ayrıca sosyal medya sayfalarında paylaşılan ortak bir açıklamada, setteki günleri biraz daha iyi hale getiren bir arkadaşlarını ve sevilen bir oyuncuyu kaybetmenin üzüntüsünü dile getirdi. Paylaştıkları açıklama şöyle:

    "Bu şok edici kaybın acısını çekerken kalplerimiz Chance'in sevdikleriyle birlikte. Birlikte geçirdiğimiz özel anları, her odayı aydınlatan bulaşıcı gülümsemesini, sıcacık kucaklaşmasını ve her zaman yanında taşıdığı özgünlüğünü hatırlayacağız. Nur içinde yat sevgili dostumuz, çok özleneceksin. Sevgiler, Gen V Oyuncuları."

    Deadline, Perdomo'nun ölümünün ardından ikinci sezonun prodüksiyonunun süresiz olarak durdurulduğunu bildirdi. Oyuncular, talihsiz haber öncesinde 2. sezonun ilk senaryo okumalarına hazırlanıyordu.

    Çekimlerin bir hafta içinde başlaması planlanıyordu ancak Perdomo dizide önemli bir rol oynadığı için büyük olasılıkla önemli ölçüde ertelenmesi gerekecek. Şu anda karakterin silinip silinmeyeceği veya rolün yeniden şekillendirilip değiştirilmeyeceği konusunda bir karar verilmedi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top