Hesabım
    "Grey's Anatomy" 21. Sezon Onayını Aldı

    Televizyon tarihinin en uzun soluklu tıbbi draması hız kesmeden devam ediyor...

    ABC

    ABC'nin uzun soluklu tıbbi drama dizisi "Grey's Anatomy", Variety'nin bildirdiğine göre 21. sezonu için için yenilendi.

    Bu sezon, dizinin ilk kez 2019 yılında elde ettiği "televizyon tarihinin en uzun soluklu prime time tıbbi draması" statüsünü pekiştiriyor. "Grey's Anatomy" ayrıca ABC'de en uzun soluklu prime time dizisi olma rekorunu da elinde tutuyor.

    2005'te yayın hayatına başlayan dizi kısa sürede Amerikan televizyonunun vazgeçilmezi haline geldi ve yeni hayranların hikaye anlatımını ve unutulmaz karakterlerini keşfedebileceği dijital platformlardaki varlığı sayesinde büyük bir hayran kitlesini elinde tutuyor.

    Sadece birkaç hafta önce başlayan 20. sezonda, diziye daha önce araştırma ve yazma alanlarında emek veren Meg Marinis yeni dizi sorumlusu oldu. Dizinin yaratıcısı ve yönetici yapımcısı Shonda Rhimes, Marinis'in 21. sezona da girmesiyle dizinin kaderinin emin ellerde olduğunu belirtiyor.

    Rhimes yaptığı açıklamada şunları söyledi: "'Grey's Anatomy' hayranlarının sadakati ve sevgisi bizi tarihi bir 21. sezona itti ve bundan daha minnettar olamazdım."Meg Marinis'in hikaye anlatımı diziyi canlı, ilgi çekici ve canlı tutmaya devam eden bir hediye ve gelecek sezon için neler hazırladığını görmek için sabırsızlanıyorum."

    Cerrahi stajyerlerin, asistanların ve uzman doktorların kişisel ve profesyonel ilişkileri dengelerken deneyimli doktorlara dönüşmelerini anlatan dizi, Ellen Pompeo'nun canlandırdığı Meredith Gray'in stajyerlik günlerinden cerrahi kariyerine yükselişine kadar geçen süreçte meslektaşları ve akıl hocalarıyla olan ilişkilerini araştırıyor.

    Pompeo dizide bu rolü canlandırmaya hala devam ediyor ama 2005 yılındaki oyuncu kadrosundan çok farklı bir kadroyla çevrelenmiş durumda. Mevcut kadroda Chandra Wilson, James Pickens Jr., Kevin McKidd, Caterina Scorsone, Camilla Luddington, Kelly McCreary, Kim Raver, Jake Borelli, Chris Carmack gibi isimler yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top