Hesabım
    Neil Gaiman İmzalı "Dead Boy Detectives" Dizisinden Fragman!

    Netflix'in yayınladığı resmi fragman, hayaletler, zombiler ve çocukları cehenneme sürükleyen bir şeytanla Neil Gaiman çizgi romanlarına hayat veriyor.

    İlk olarak (HBO) Max'te dizi olarak sipariş edilen, daha sonra Netflix'e satılan, DC Comics'in aynı adlı çizgi romanından uyarlanan yeni doğaüstü dizi "Dead Boy Detectives"in resmi fragmanı paylaşıldı.

    Neil Gaiman'ın imzasını taşıyan çizgi roman, yine Netflix tarafından diziye uyarlanan "The Sandman" evreninde geçiyor. Edwin Payne (George Rexstrew) ve Charles Rowland (Jayden Revri), Dead Boy Detectives teşkilatının arkasındaki "beyinler" ve "güçlülerdir".

    Onlarca yıl arayla doğan ve birbirlerini ancak ölümde bulan gençler, Edwin ve Charles çok iyi arkadaşlar ve gizemleri çözen hayaletlerdir. Bir arada kalmak için her şeyi yaparlar; kötü cadılardan, Cehennem ve Ölüm'den kaçmak da dahil!

    Onların aksine canlı ve durugörü sahibi arkadaşları Crystal Palace (Kassius Nelson) ve onun arkadaşı Niko'nun (Yuyu Kitamura) yardımıyla, ölümlüler dünyasının en gizemli paranormal vakalarından bazılarını çözmeyi başarırlar.

    Sekiz bölümlük dizide ayrıca Jenn Lyon, Briana Cuoco, Ruth Connell, Lukas Gage ve David Iacono da rol alıyor. Steve Yockey ilk bölümü yazdı ve Beth Schwartz ile birlikte dizi sorumlusu olarak görev yapıyor.

    Yockey ayrıca karakterleri ekranda tanıtan "Doom Patrol" üçüncü sezon bölümünü de yazmıştı, ancak dizi bundan bağımsız olacak. Greg Berlanti, Yockey, Schwartz, Jeremy Carver, Sarah Schechter, Leigh London Redman ve Gaiman yönetici yapımcı olarak görev yapıyor.

    "Dead Boy Detectives" 25 Nisan'da Netflix'te!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top