Hesabım
    Amazon'dan "Legally Blonde" Spinoff Dizisi Geliyor!

    İkonik film serisi "Bu Nasıl Sarışın", Amazon MGM tarafından televizyona uyarlanıyor ve birden fazla yan ürün üzerinde çalışılıyor.

    MGM

    Amazon Prime Video'dan "Legally Blonde" (Bu Nasıl Sarışın) filmlerinin dünyasını konu alan bir TV dizisi geliyor.

    Serinin yıldızı Reese Witherspoon, Lauren Neustadter, Marc Platt, Josh Schwartz ve Stephanie Savage ile birlikte Amazon MGM Studios'taki projenin yönetici yapımcılığını üstleniyor. Daha önce “Gossip Girl” dizisine imza atan Josh Schwartz ve Stephanie Savage diziyi kaleme alacak.

    Konuyla ilgili hiçbir ayrıntı mevcut değil, bu nedenle Witherspoon'un ekranda herhangi bir katılımı olup olmayacağı da şimdilik belli değil.

    Bir yıl önce "Legally Blonde"un, Amazon'un efsanevi stüdyo MGM'i satın almasının ardından geliştirilmek üzere belirlenen bir düzine önemli fikri mülkiyetten biri olduğu bildirilmişti.

    Amazon'dan Yeni "Stargate", "Robocop" ve "Legally Blonde" Projeleri Geliyor

    2001 yılında vizyona giren ilk "Legally Blonde" filminde, Witherspoon erkek arkadaşını geri kazanmak amacıyla Harvard Hukuk Fakültesi'ne giden ve bu süreçte hukuka karşı doğal yeteneğini keşfeden Elle Woods'u canlandırdı.

    Film, dünya çapında 140 milyon doların üzerinde hasılatla büyük bir gişe başarısı yakaladı ve bunu 2003 yılında gelen devam filmi izledi. İlk filme dayanan bir sahne müzikali de 2007'de Broadway'de gösterime girdi ve birçok Tony ödülüne aday gösterildi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top