Hesabım
    Jonathan Nolan "Westworld" Dizisini Tamamlamak İstiyor

    "Westworld"ün yaratıcıları, HBO'nun iptal ettiği diziyi tamamlamak istiyor.

    HBO

    HBO, 2022'de birçok diziyi aniden iptal etti; bunların en önemlisi, ilk sezonunda ağın büyük bütçeli amiral gemisi dizisi olan, yüksek profilli bilim kurgu dizisi "Westworld"dü.

    Diziye olan ilgi ve reytingler hızla düştü ve kanal, planlanan beş sezondan yalnızca dördünün yayınlandığı diziyi iptal etmeyi seçti. Dizinin sonunun, düşük reytingler ve maliyet düşürücü önlemler nedeniyle geldiği söylendi.

    "Westworld"ün ortak yaratıcıları Lisa Joy ve Jonathan Nolan, önce Prime Video'da bir sezonun ardından iptal olan "The Peripheral" dizisine, şimdi de "Fallout" video oyunu serisinin yakında çıkacak dizi uyarlamasına imza attılar.

    Nolan, bu dizinin tanıtımını yaparken, hâlâ "Westworld"ün beşinci ve son sezonu çekip hikayeyi bitirmek istediğini söylüyor. EW röportajında, kendisi ve Joy'un dizinin orijinal sonunu yapmak isteyip istemedikleri sorulduğunda şöyle yanıt veriyor:

    "Evet. 100%. Biz tamamlayıcıyız. 'Interstellar'ı çekmek sekiz yılımı aldı ve yönetmen değişikliği gerektirdi. Başladığımız hikayeyi bitirmek istiyoruz.

    Yaptığımız şeyden o kadar gurur duyuyorum ki. Olağanüstü bir deneyimdi. Geriye bakıp sadece pişmanlık duymanın hata olacağını düşünüyorum. Ama hâlâ bitirme isteği var."

    Jurassic Park yazarı Michael Crichton'un 1973 tarihli filmine dayanan "Westworld" western temalı sürükleyici bir eğlence parkında, müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılayan bir grup son derece zeki androidi takip etti.

    Dizide Evan Rachel Wood, Thandiwe Newton, Ed Harris, Jeffrey Wright, Tessa Thompson, James Marsden ve Anthony Hopkins gibi isimlerden oluşan bir kadro rol aldı.

    Jonathan Nola ve Lisa Joy'un yeni dizisi “Fallout” 11 Nisan'da Prime Video'da yayınlanacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top