Hesabım
    Anthony Hopkins'li Gladyatör Dizisi "Those About To Die"dan İlk Tanıtım!

    Rolnd Emmerich'in imzasını taşıyan tarihi dizinin yayın tarihi duyuruldu.

    Peacock, "Independence Day" ve "The Day After Tomorrow" gibi filmlerin yönetmeni Roland Emmerich'in yeni gladyatör dizisi "Those About To Die" için ilk tanıtımı yayınladı!

    Daniel P. Mannix'in aynı adlı kurgu dışı klasiğinden uyarlanan dizide Anthony Hopkins, Roma İmparatorluğu'nun yükseliş döneminde Roma İmparatoru Vespasian'ı canlandırıyor.

    Hikaye, sorumluların kitleleri eğlendirmeye çalıştığı antik Roma'nın gösteri odaklı gladyatör rekabetinin karmaşık ve yozlaşmış dünyasını konu alıyor. Spor, politika ve hanedanların kesişme noktasında çarpışan karakterler topluluğu, Roma İmparatorluğu'nun her köşesini kapsıyor.

    Oyuncu kadrosunda; Tom Hughes, Iwan Rheon, Jojo Macari, Liraz Charhi, Johannes Haukur Johannesson, Rupert Penry-Jones, Emilio Sakraya, Eneko Sagardoy, Pepe Barroso, Gonçalo Almeida, Kyshan Wilson, Alicia Edogamhe, Sara Martins, David Wurawa, Gabriella Pession, Dimitri Leonidas, Romana Maggiora Vergano ve Moe Hashim yer alıyor.

    Oscar adayı Robert Rodat'ın yazdığı diziyi Emmerich ve Marco Kreuzpaintner yönetiyor. Emmerich, Gianni Nunnari ve Harald Kloser, diğer birçok kişiyle birlikte yürütücü yapımcılar arasında yer alıyor.

    Dizinin on bölümünün tamamı 18 Temmuz Perşembe günü Peacock yayın hizmetinde yayınlanacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top