Hesabım
    Papyrus 2: Ryan Gosling'in Unutulmaz SNL Skecinin Devamı Çekildi

    Ryan Gosling şimdi de"Avatar: The Way of Water" filminin fontuna kafayı taktı!

    SNL

    2017'de Ryan Gosling, "Saturday Night Live"de sunuculuk yaptı ve programın en ünlü skeçlerinden birini sundu.

    "Papyrus" adlı üç dakikalık skeç, James Cameron'un 2009 yapımı çığır açıcı filmi "Avatar"ının pazarlanmasıyla bağlantılıydı. Gosling, filmin posterinde ve fragmanlarında kullanılan "Avatar" logosunun, son derece yaygın ve Microsoft programlarında da kolayca erişilebilen Papyrus yazı tipini kullanmasına takıntılı bir adamı canlandırıyordu.

    Bu takıntı onu karanlık bir tavşan deliğine, filmin grafik tasarımcısını takip etme noktasına sürükler. Yalnızca YouTube'da 22 milyondan fazla izleyicinin ilgisini çeken skeç, çok sayıda makaleye de yol açtı (The Ringer'daki ilginç bir makale gibi).

    Geçtiğimiz hafta sonu üçüncü kez SNL sunuculuğuna geri dönen Gosling, kültürel bir fenomene dönüşen skecin devam filmi “Papyrus 2”yi sundu.

    Yaklaşık yedi dakikalık kısa film, "Avatar"ın yıllar sonra gelen devam filmi "Avatar: The Way Of Water"ın logosunu görünüşte nasıl daha farklı bir şeye dönüştürdüğünü ele alıyor, fakat sonuçta Gosling'in kolayca tetiklenen takıntılı karakteri bunun Papyrus fontunun kalın versiyonu olduğunu keşfediyor.

    SNL tarihinde benzersiz bir yer edinen "Papyrus" ve yeni gelen devam hikayesini aşağıdan izleyebilirsiniz.

    Papyrus

    Papyrus 2

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top