Hesabım
    Gabriel García Marquez'in "Yüzyıllık Yalnızlık" Romanı Dizi Oldu: İlk Teaser!

    Netflix, "Yüzyıllık Yalnızlık" dizisinden ilk tanıtım fragmanını yayınladı.

    Netflix, Gabriel García Marquez'in ünlü büyülü gerçekçi romanı "Yüzyıllık Yalnızlık"tan uyarlanan yeni dizisi "Cien años de soledad"dan ilk tanıtım fragmanını yayınladı.

    Bu yılın sonlarında yayınlaması planlanan İspanyolca dizi, romanı 50 milyondan fazla satan ve 40 dile çevrilen García Marquez'in ailesinin desteğiyle Kolombiya'da çekildi. Netflix, García Marquez'in Nobel Edebiyat Ödülü'nü kazanmasının 40. yıl dönümüne denk gelecek şekilde 2022'de kısa bir tanıtım yayınladı ancak yeni tanıtım çok daha fazlasını ortaya koyuyor.

    Kitaptaki çok nesilli hikaye, Buendía ailesini konu alıyor ve efsanevi Macondo kasabasının kuruluş hikayesini anlatıyor. Yeni tanıtımda Aureliano Babilonia, izleyicileri, babasının onu buzu keşfetmeye götürdüğü öğleden sonrayı hatırlayarak idam mangasının önünde duran Albay Aureliano Buendia'ya tanıklık etmek için Macondo'ya götürmeden önce Melquiades'in efsanevi günlüğünü okuyor.

    Daha önce sinem ya da diziye uyarlanmayan kitabın uyarlama haklarını Netflix'in aldığı 2019 yılında ortaya çıkmıştı. Diziyi José Rivera, Natalia Santa, Camila Brugés, María Camila Arias ve Albatrós González yazdı. Netflix, projenin "Kolombiya ve Latin Amerika'nın en yetenekli sanatçıları tarafından hayata geçirilen bugüne kadar Latin Amerika'daki en iddialı projelerden biri" olduğunu söyledi.

    Yapımcılığını Kolombiyalı yapım şirketi Dynamo'nun üstlendiği 16 bölümlük projenin ortak yönetmenliğini Alex García López ve Laura Mora üstleniyor.

    Oyuncu kadrosunda ise Claudio Cataño (Colonel Aureliano Buendía), Jerónimo Barón (genç Aureliano Buendía), Marco González (Jose Arcadio Buendía), Leonardo Soto (oğul José Arcadio), Susana Morales (Úrsula Iguarán), Ella Becerra (Petronila), Carlos Suaréz (Aureliano Iguarán), Moreno Borja (Melquiades), Santiago Vásquez (çocuk Aureliano Buendía) gibi isimler yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top