Hesabım
    Yeni "The Office" Dizisinin Başrolleri Belli Oldu

    "The Office"in yeni versiyonuna katılan ilk isimler Sabrina Impacciatore ve Domhnall Gleeson oldu.

    .

    NBC'nin hit komedi dizisi "The Office"in yeni versiyonunda rol alacak ilk iki isim, Sabrina Impacciatore (The White Lotus) ve Domhnall Gleeson (Star Wars: The Rise of Skywalker) olarak açıklandı.

    Orijinal dizinin yeniden başlatması değil, yeni bir versiyonu olarak tarif edilen topluluk komedisine katılacak diğer oyuncular henüz belli değil. Yaratıcı Greg Daniels, yeni dizi için çalışmalara Ocak ayının başında başladı ve yakın zamanda Michael Koman'ı (Nathan for You) projeyi birlikte yaratması için görevlendirdi.

    Daha önce bildirildiği gibi dizi, Steve Carell ve John Krasinski'nin başrol oynadığı orijinal "The Office" ile aynı evrende geçecek. Hikaye ve karakter ayrıntılarıysa şimdilik gizli tutuluyor.

    Projenin yapımcılığını Universal Television üstleniyor ancak için henüz bir yayın platformu belirlenmedi. Peacock şu anda orijinal "The Office"in haklarını Netflix'ten geri almak için milyonlarca dolar ödeyerek dizinin yayın merkezi olmaya devam ediyor. Dizi ülkemizde ise Prime Video üzerinden izlenebiliyor.

    Gleeson aynı zamanda yakın tarihli projeleriyle orijinal "The Office" yıldızlarıyla da bir araya geliyor: yakın zamanda FX'in yeni tamamlanan sınırlı dizisi “The Patient”da Steve Carell'la birlikte rol aldı ve kısa süre sonra çekilecek olan Guy Ritchie filmi “Fountain of Youth”ta John Krasinski'ye katılacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top