Hesabım
    "Wednesday"den 2. Sezonun Tüm Oyuncularını Tanıtan Teaser Yayınlandı!

    "Wednesday"in ikinci sezon çekimleri başlarken, yeni sezonun tüm oyuncuları özel bir video ile duyuruldu.

    Netflix'in hit dizisi “Wednesday”in 2. sezon prodüksiyonu resmi olarak İrlanda'da başladı ve yeni sezonunun tüm oyuncu kadrosunu açıklayan ilk teaser yayınlandı.

    Jenna Ortega'nın Wednesday Addams olarak yeniden izleyiciyle buluşacağı yeni sezonda, Catherine Zeta-Jones, Luis Guzmán, Isaac Ordonez, Luyanda Unati Lewis-Nyawo, Emma Myers, Joy Sunday, Hunter Doohan, Victor Dorobantu, Moosa Mostafa, Georgie Farmer, Fred Armisen ve Jamie McShane de geri dönecek.

    Duyuruda dikkat çekici bir şekilde, ilk sezonda Xavier Thorpe rolünde rol alan Percy Hynes-White yer almıyor. 2023 yılında Hynes-White hakkında cinsel saldırı iddiaları ortaya çıkmıştı.

    Billie Piper (Doctor Who), Owen Painter (Tiny Beautiful Things), Noah Taylor (Park Avenue) ve Steve Buscemi, "Wednesday" 2. sezonun düzenli oyuncu kadrosuna eklenirken, bu sezonun konuk oyuncuları da duyuruldu.

    "Geleceğe Dönüş" serisindeki Doc Brown karakterinin yanı sıra, "Addams Ailesi" filminde Fester Amca karakterine hayat veren Christopher Lloyd başta olmak üzere yeni sezonda diziye konuk olacak isimler şöyle: Thandiwe Newton (Westworld), Joanna Lumley (Fool Me Once), Frances O'Connor (The Missing), Haley Joel Osment (The Kominsky Method), Heather Matarazzo (The Princess Diaries) ve Joonas Suotamo.

    2. sezonun ilk bölümünün adının "Here We Woe Again" olduğu ve yönetmen koltuğunda Tim Burton'ın yer aldığı da paylaşılan teaser ile ortaya çıktı.

    Dizinin yaratıcıları ve yapımcıları Al Gough ve Miles Millar, "Tüm Addams ailesinin, rüya gibi ikonlar ve yeni yüzlerle birlikte bu sezon Nevermore Akademisi'ne kaydolacak olmasından heyecan duyuyoruz" dedi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top