Hesabım
    ‘Sex Education’, Dördüncü Sezon Onayı Aldı

    Sevilen dizi, Netflix tarafından yeni sezon onayı aldı

    Netflix dizisi "Sex Education", dördüncü sezon için yenilendi. Duyuru, "Netflix Tudum" hayran etkinliğinin bir parçası olarak yapıldı. “Sex Education”ın üçüncü sezonu, 17 Eylül'de yayın hizmetinde giriş yaptı. Dizi, İngiltere'deki kurgusal Moordale Ortaokulu'nda geçiyor. Ünlü seks terapisti Dr. Jean Milburn'ün (Gillian Anderson) oğlu olan öğrenci Otis Milburn (Asa Butterfield) etrafında dönüyor.

    Karşı cinsle ilişkiler konusunda oldukça beceriksiz olmasına rağmen, Otis, parlak bir zekaya sahip sorunlu bir kız olan Maeve Wiley (Emma Mackey) ve en iyi arkadaşı Eric Effiong (Ncuti Gatwa)'un yardımıyla, arkadaşlarına seks tavsiyesi vermek konusunda inanılmaz bir hüneri olduğunu keşfediyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Connor Swindells, Kedar Williams-Stirling, Alistair Petrie, Mimi Keene, Aimee Lou Wood, Tanya ReynoldsMikael Persbrandt ve Patricia Allison da yer alıyor.

    Üçüncü sezon ayrıca, Jemima Kirke'i, Moordale'in yeni okul müdürü Hope olarak tanıttı. Laurie Nun diziyi yarattı ve ayrıca yürütücü yapımcı olarak görev yapıyor. Jamie Campbell ve Ben Taylor da baş yapımcılar. Dizi, Netflix için Eleven tarafından çekildi. “Sex Education”, senaryosu, oyuncu kadrosunun iyi performansı ve cinsel konuları düşünceli bir şekilde tasvir etmesi nedeniyle övüldü. Wood, geçtiğimiz günlerde en iyi kadın komedi performansı için BAFTA TV Ödülü'nü kazandı ve 2019'daki çıkışından bu yana sayısız ödüle aday gösterildi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top