Hesabım
    The Book of Boba Fett Dizisi İçin Tarih Belirlendi!

    Disney+, Boba Fett'in hikayesini ne zaman yayınlayacak?

    Star Wars dünyasının tanıdık karakterlerinden Boba Fett'in hikayesi dizi oldu. Disney+'ta yayınlanacak olan The Book of Boba Fett için gösterim tarihi sonunda belirlendi. Resmi duyuruya göre The Book of Boba Fett dizisi, 29 Aralık tarihinde platformdaki yerini alacak.

    Boba Fett'i son olarak The Mandalorian dizisinde izleme şansı yakalamıştık. Mandalorian'a yardımı dokunan Boba Fett'in kendi dizisi The Book of Boba yakında izleyici karşısına çıkacak. Tatooine'e dönüş yapacağımız The Book of Boba Fett, Disney+'ta 29 Aralık tarihinde yayınlanmaya başlayacak.

    The Book of Boba Fett'te bir kelle avcısı olan Boba Fett ve paralı asker Fennec Shand, yepyeni maceralara atılacaklar. İkili, galaksinin yeraltı dünyasına yön vereceklerdir. Tatooine'in çöllerine gidecek ve bir zamanlar Jabba the Hutt'ın yönettiği topraklarda hak iddia edeceklerdir.

    Robert RodriguezDave Filoni gibi The Mandalorian'a imzasını atan yönetmenlerin yönetmenliğini üstlendiği The Book of Boba Fett, yakında platformda izleyici karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top